Giriş Kayıt
Chris Philp

Chris Philp (52)


Sesler

Chris Philp, 24 Temmuz 1965 Adelaide, Avustralya doğumlu sesler. Orange Is the New Black (2013), New Girl (2011), Weeds (2005), The Last Man on Earth (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Adelaide, Avustralya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 8.0 20,194
2017 52 Komedi Sesler 5.3 2,559
2017 Komedi Sesler 6.3 1,700
2016 Dram Sesler 7.7 7,278
2016 Komedi Sesler 6.2 2,126
2015 Aksiyon Sesler 7.4 45,328
2015 Komedi Sesler 6.6 1,557
2014 49 Komedi Sesler 7.2 2,853
2014 Komedi Sesler 7.1 5,661
2013 Komedi Sesler 8.2 235,594
2013 Komedi Sesler 6.7 2,341
2013 48 Komedi Sesler    
2013 48 Komedi Sesler 5.8 3,041
2013 Komedi Sesler 7.7 2,633
2013 Komedi Sesler 6.7 494
2012 Komedi Sesler 5.4 1,208
2011 Komedi Sesler 5.6 11,891
2011 Game-Show Sesler 7.2 32
2011 Komedi Sesler 7.7 162,163
2011 Komedi Sesler 5.9 9,860
2010 Suç Sesler 7.2 7,322

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Sesler 7.1 15,168
2010 Dram Sesler 6.9 7,273
2009 Komedi Sesler 6.2 7,719
2009 Komedi Sesler 7.9 19,703
2008 Komedi Sesler 6.8 206

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Sesler 6.8 24,089
2007 Komedi Sesler 7.6 22,350
2006 Komedi Sesler 8.2 174

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 40 Dram Sesler 6.8 841
2005 Komedi Sesler 8.0 94,056
2005 Suç Sesler 7.3 511
2004 39 Komedi Sesler 4.9 1,124
2004 39 Dram Sesler 6.3 261

Ağlayan Tepeler
2003 38 Dram Sesler    

44 Dakika
2003 38 Suç Sesler    
2002 37 Suç Sesler 5.5 662
2002 37 Belgesel Sesler 7.6 1,771

"Ölü Bölge"
2002 Dram Sesler 7.5 7,787

Para Belası
2002 37 Komedi Sesler 4.6 261
2002 Suç Sesler 8.7 62,793
2002 37 Belgesel Sesler 6.4 991
2001 36 Dram Sesler 5.7 2,469
Dizi Altyazıları
Westworld (12,828) La casa de papel (2,532) 12 Monkeys (2,254) Into the Badlands (1,947) Legion (1,779) The Expanse (1,520) Fear the Walking Dead (1,214) Colony (1,047) Vikings (1,038) Cloak & Dagger (863)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018