Giriş Kayıt
Chris Philp

Chris Philp (51)


Sesler

Chris Philp, 24 Temmuz 1965 Adelaide, Avustralya doğumlu sesler. Orange Is the New Black (2013), New Girl (2011), Weeds (2005), The Last Man on Earth (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Adelaide, Avustralya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 5.3 1,251
2017 Komedi Sesler 6.4 1,330
2016 Dram Sesler 7.7 4,438
2016 Komedi Sesler 6.2 2,126
2015 Aksiyon Sesler 7.4 39,390
2015 Komedi Sesler 6.6 1,557
2014 49 Komedi Sesler 7.2 2,853
2014 Komedi Sesler 7.1 5,543
2013 Komedi Sesler 8.3 210,874
2013 Komedi Sesler 6.7 2,341
2013 48 Komedi Sesler    
2013 48 Komedi Sesler 5.8 3,041
2013 Komedi Sesler 7.7 2,216
2013 Komedi Sesler 6.7 494
2012 Komedi Sesler 5.4 1,208
2011 Komedi Sesler 5.6 11,732
2011 Game-Show Sesler 7.2 32
2011 Komedi Sesler 7.7 150,053
2011 Komedi Sesler 5.9 8,954
2010 Suç Sesler 7.2 7,021

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Sesler 7.1 14,196
2010 Dram Sesler 6.9 7,273
2009 Komedi Sesler 6.1 7,070
2009 Komedi Sesler 7.9 19,045
2008 Komedi Sesler 6.8 206

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Sesler 6.8 22,339
2007 Komedi Sesler 7.6 21,947
2006 Komedi Sesler 8.2 174

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 40 Dram Sesler 6.8 841
2005 Komedi Sesler 8.0 89,995
2005 Suç Sesler 7.3 511
2004 39 Komedi Sesler 4.9 1,124
2004 39 Dram Sesler 6.3 261

Ağlayan Tepeler
2003 38 Dram Sesler    

44 Dakika
2003 38 Suç Sesler    
2002 37 Suç Sesler 5.5 662
2002 37 Belgesel Sesler 7.6 1,771

"Ölü Bölge"
2002 Dram Sesler 7.5 7,271

Para Belası
2002 37 Komedi Sesler 4.6 261
2002 Suç Sesler 8.7 58,976
2002 37 Belgesel Sesler 6.4 991
2001 36 Dram Sesler 5.7 2,469
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017