Giriş Kayıt
Stephen Phillips

Stephen Phillips


Müzisyen, Müzisyen

Stephen R. Phillips, müzisyen, müzisyen. Reno 911! (2003), İyi Şanslar Charlie (2010), Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006), I Didn't Do It (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen R. Phillips
Diğer Bir İsmi: Stephen R. Phillips | Stephen Roberts Phillips | S
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Müzik 6.3 277
2015 Animasyon Müzik    
2015 Komedi Müzik 6.9 1,037
2014 Komedi Müzik 6.3 1,358
2012 Komedi Müzik 3.4 826
2010 Komedi Müzik 7.5 999

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Müzik 7.1 14,035
2010 Komedi Müzik    
2009 Komedi Müzik 6.7 1,063
2008 Komedi Müzik 4.2 507
2006 Komedi Müzik 3.1 9,127

4400
2004 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 37,337
2004 Suç Müzik
Müzik
   
2003 Komedi Müzik
Müzik
7.9 13,742
2003 Dram Müzik    
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017