Giriş Kayıt
Sandra Phillips

Sandra Phillips


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Sandra Phillips, sanat bölümü, sanat yönetmeni. (2004) Bir Dilim Suç (2004), (2005) Casanova (2005), (2001) Sıradışı Sanıklar (2001), (2007) Kusursuz (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 121,451

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Sanat Bölümü 7.3 180,929

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 96,343

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 546,611

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Sanat Yönetmeni 6.2 24,964

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 215,286

Kartal
2011 Macera Sanat Bölümü 6.2 57,588

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 243,207

Genç Victoria
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 49,664
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 515,585

Dost Kazığı
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 63,561

Mürekkep Yürek
2008 Macera Sanat Bölümü 6.1 64,865

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 356,057
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.4 158,556

Kusursuz
2007 Suç Sanat Bölümü 6.8 20,245

Kabil'in İşareti
2007 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,286

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Bölümü 4.2 33,067
2005 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 44,634

Bir Dilim Suç
2004 Suç Sanat Bölümü 7.4 143,242
2003 Suç Sanat Bölümü 6.6 4,883

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.5 31,300
2001 Dram Sanat Bölümü 7.0 3,804
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017