Giriş Kayıt
Sandra Phillips

Sandra Phillips


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Sandra Phillips, sanat bölümü, sanat yönetmeni. (2004) Bir Dilim Suç (2004), (2005) Casanova (2005), (2001) Sıradışı Sanıklar (2001), (2007) Kusursuz (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Sanat Bölümü 7.3 174,431

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 94,958

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 539,807

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Sanat Yönetmeni 6.2 24,920

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 214,052

Kartal
2011 Macera Sanat Bölümü 6.2 57,367

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 242,230

Genç Victoria
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 49,339
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 512,707

Dost Kazığı
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 63,354

Mürekkep Yürek
2008 Macera Sanat Bölümü 6.1 64,529

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 354,417
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.4 157,689

Kusursuz
2007 Suç Sanat Bölümü 6.8 20,245

Kabil'in İşareti
2007 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,286

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sanat Bölümü 4.2 32,916
2005 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 44,634

Bir Dilim Suç
2004 Suç Sanat Bölümü 7.4 142,647
2003 Suç Sanat Bölümü 6.6 4,883

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.5 31,280
2001 Dram Sanat Bölümü 7.0 3,804
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017