Giriş Kayıt
Nathan Phillips

Nathan Phillips (37)


Oyuncu

Nathan Phillips, 01 Ocak 1980 Sunbury, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. Katil Yılanlar (2006), Kurt Kapanı (2005), These Final Hours (2013), Hız Tutkusu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1980
Doğum Yeri: Sunbury, Victoria, Avustralya
Boyu: 1.77 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 5.6 2,200
2013 33 Dram Oyuncu 6.7 11,723
2013 Suç Oyuncu 7.6 15,617
2012 32 Dram Oyuncu    

Çernobil'in Sırları
2012 32 Korku Oyuncu 5.0 54,608
2012 32 Dram Oyuncu 5.5 100
2010 30 Dram Oyuncu 6.3 462
2010 30 Dram Oyuncu 8.5 27
2009 29 Dram Oyuncu 7.1 2,028

Hızlı Sörfçü
2008 28 Komedi Oyuncu 4.7 7,569
2008 28 Korku Oyuncu 5.4 3,840

Hız Tutkusu
2007 27 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,945
2007 27 Dram Oyuncu 6.0 487

Katil Yılanlar
2006 26 Aksiyon Oyuncu 5.6 118,603

Kurt Kapanı
2005 25 Korku Oyuncu 6.3 58,134

Avanaklar
2005 25 Komedi Oyuncu 4.7 620
2005 25 Fantastik Oyuncu    
2003 23 Komedi Oyuncu 5.7 542
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017