Giriş Kayıt
Michael Lee Phillips Jr.

Michael Lee Phillips Jr.


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Michael Lee Phillips Jr., yönetmen asistanı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Michael Philips | Michael 'Jocco' Phillips Jr. | M
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kennedy Suikastı
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 12
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.4 64,084

Üvey Baba
2009 Gizem Yönetmen Asistanı 5.6 24,297

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 14,139

Buluşma Olayı
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 2.7 51,441
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 69,590
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 118,505

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.5 363,197

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 277,716
2004 Aksiyon Çeşitli 4.0 24,323
2004 Komedi Çeşitli    

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 23,500

Asabiyim
2003 Komedi Çeşitli 6.2 177,197

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Çeşitli 7.3 115,480
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
3.3 18,416

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Çeşitli 5.6 6,236
2001 Aksiyon Çeşitli 5.9 232,351

Aşk Silahı
2000 Komedi Çeşitli 5.7 5,973

Manolya
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.0 249,091
1999 Gizem Yönetmen Asistanı 5.0 5,106
1999 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.4 278
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 3.2 4,510
1998 Korku Yönetmen Asistanı 3.1 1,554
1998 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.1 1,512

Ateşli Geceler
1997 Dram Çeşitli 7.9 197,642

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Çeşitli 7.3 425,727

Baş Belası
1996 Komedi Çeşitli 6.0 127,628

Fanatik
1996 Dram Çeşitli 5.8 39,011

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Çeşitli 5.6 2,725

Erkek Oyunu
1991 Komedi Çeşitli 6.0 8,481
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017