Giriş Kayıt
Michael Lee Phillips Jr.

Michael Lee Phillips Jr.


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Michael Lee Phillips Jr., yönetmen asistanı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Michael Philips | Michael 'Jocco' Phillips Jr. | M
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kennedy Suikastı
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 12
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.4 69,281

Üvey Baba
2009 Gizem Yönetmen Asistanı 5.6 25,792

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 14,139

Buluşma Olayı
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 2.8 52,429
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 71,371
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 123,456

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.4 402,374

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 288,688
2004 Aksiyon Çeşitli 4.0 24,937
2004 Komedi Çeşitli    

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 23,992

Asabiyim
2003 Komedi Çeşitli 6.2 182,931

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Çeşitli 7.3 122,350
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
3.3 18,864

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Çeşitli 5.6 6,236
2001 Aksiyon Çeşitli 5.9 245,625

Aşk Silahı
2000 Komedi Çeşitli 5.7 6,175

Manolya
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.0 258,069
1999 Gizem Yönetmen Asistanı 5.0 5,106
1999 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.4 278
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 3.2 4,578
1998 Korku Yönetmen Asistanı 3.1 1,554
1998 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.1 1,512

Ateşli Geceler
1997 Dram Çeşitli 7.9 206,678

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Çeşitli 7.3 446,643

Baş Belası
1996 Komedi Çeşitli 6.1 133,335

Fanatik
1996 Dram Çeşitli 5.8 39,011

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Çeşitli 5.6 2,725

Erkek Oyunu
1991 Komedi Çeşitli 6.1 8,800
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018