Giriş Kayıt
Michael Lee Phillips Jr.

Michael Lee Phillips Jr.


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Michael Lee Phillips Jr., yönetmen asistanı, oyuncu. Büyük Kaçış (2005), Bones (2005), Las Vegas 1 (2003), Black and White (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Philips | Michael 'Jocco' Phillips Jr. | M
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kennedy Suikastı
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 12
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.4 65,203

Üvey Baba
2009 Gizem Yönetmen Asistanı 5.6 24,499

Son Kaçış
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 14,139

Buluşma Olayı
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 2.7 51,888
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 69,912
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 119,572

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.5 369,948

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 279,666
2004 Aksiyon Çeşitli 4.0 24,442
2004 Komedi Çeşitli    

Las Vegas 1
2003 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 23,592

Asabiyim
2003 Komedi Çeşitli 6.2 178,327

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Çeşitli 7.3 116,498
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
3.3 18,416

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Çeşitli 5.6 6,236
2001 Aksiyon Çeşitli 5.9 234,755

Aşk Silahı
2000 Komedi Çeşitli 5.7 5,973

Manolya
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.0 250,618
1999 Gizem Yönetmen Asistanı 5.0 5,106
1999 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.4 278
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 3.2 4,510
1998 Korku Yönetmen Asistanı 3.1 1,554
1998 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.1 1,512

Ateşli Geceler
1997 Dram Çeşitli 7.9 199,089

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Çeşitli 7.3 430,191

Baş Belası
1996 Komedi Çeşitli 6.1 128,601

Fanatik
1996 Dram Çeşitli 5.8 39,011

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Çeşitli 5.6 2,725

Erkek Oyunu
1991 Komedi Çeşitli 6.0 8,481
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017