Giriş Kayıt
Emo Philips

Emo Philips (61)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Phil Soltanec, 07 Şubat 1956 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. UHF (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Phil Soltanec
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1956
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Emo Phillips
Burcu: Kova
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 59 Komedi Oyuncu    
2015 59 Belgesel Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu    

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 53,545
2008 52 Dram 5.4 377
2006 50 Komedi Oyuncu 5.3 3,383
2005 49 Belgesel Oyuncu 6.4 15,079
2002 Animasyon Oyuncu
Senarist
   

Zor Baba
2000 44 Komedi Yapımcı 7.0 271,064
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu    
1989 33 Komedi Oyuncu 7.0 22,049
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017