Giriş Kayıt
Emo Philips

Emo Philips (62)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Phil Soltanec, 07 Şubat 1956 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. UHF (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Phil Soltanec
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1956
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Emo Phillips
Burcu: Kova
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 59 Komedi Oyuncu    
2015 59 Belgesel Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 921

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 59,235
2008 52 Dram 5.4 377
2006 50 Komedi Oyuncu 5.3 3,383
2005 49 Belgesel Oyuncu 6.4 15,079
2002 Animasyon Oyuncu
Senarist
   

Zor Baba
2000 44 Komedi Yapımcı 7.0 282,646
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1989 33 Komedi Oyuncu 7.0 22,892
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018