Giriş Kayıt
Hans-Erik Philip

Hans-Erik Philip (74)


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Hans-Erik Philip, 25 Ocak 1943 Danimarka doğumlu müzisyen, sesler, müzisyen. Kuzgunlar Uçarken (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1943
Doğum Yeri: Danimarka
Diğer Bir İsmi: Hans Erik Phillip | Hans-Erik Phillip
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayvan Düşü
2014 71 Dram Sesler 5.8 2,483
2011 68 Animasyon 5.6 357
1999 56 Dram Müzik 6.4 340
1996 53 Dram Müzik 6.0 147
1995 52 Müzik 4.5 42
1991 48 Macera Müzik 6.1 303

Kuzgunun Gölgesi
1988 45 Dram Müzik 6.4 650
1986 43 Dram Müzik 6.6 34

Kuzgunlar Uçarken
1984 41 Aksiyon Müzik    
1982 39 Macera Müzik 7.1 431
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017