Giriş Kayıt
Phil Miler

Phil Miler


Oyuncu

Phil Miler, oyuncu. O Matador (2017), (2011) Rio (2011), (2016) Pele: Bir Efsanenin Doğuşu (2016), (2017) SMILF (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Phil
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Oyuncu 6.0 1,152
2017 Komedi Oyuncu 6.7 2,270
2017 Komedi Oyuncu 7.3 991
2017 Korku Oyuncu 8.0 748

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 10,767
2015 Dram Oyuncu 5.9 207
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 66,221

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Çeşitli 4.9 196,485

Palyaço
2011 Dram Oyuncu 7.3 3,483

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 312,733
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 180,386
2011 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.2 322
2005 Macera Oyuncu    
2004 Belgesel Oyuncu 7.3 491
2002 Dram Oyuncu 6.6 52
2002 Komedi Oyuncu 6.3 175

Üstteki Kadın
2000 Komedi Oyuncu 5.3 8,639
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,729) Black Mirror (2,813) Vikings (2,678) Stargate Origins (1,549) Legends of Tomorrow (1,273) Altered Carbon (1,258) Star Wars: Rebels (1,213) Counterpart (1,089) Bron/Broen (1,060) Supernatural (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018