Giriş Kayıt
Jason Phelps

Jason Phelps


Sanat Bölümü, Oyuncu

Jason Phelps, sanat bölümü, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jason B. Phelps
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 81,841

Sahne Güzeli
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 8,837

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.7 335,937
2002 Suç Sanat Bölümü 6.2 2,681
2001 Dram Sanat Bölümü 4.8 134
2001 Dram Sanat Bölümü 8.2 7,067

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 561,857
1999 Animasyon Oyuncu 8.8 7,343
1989 Aksiyon Oyuncu 7.2 222
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017