Giriş Kayıt
Jason Phelps

Jason Phelps


Sanat Bölümü, Oyuncu

Jason Phelps, sanat bölümü, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jason B. Phelps
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 86,789

Sahne Güzeli
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 8,837

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.7 348,297
2002 Suç Sanat Bölümü 6.2 2,681
2001 Dram Sanat Bölümü 4.8 134
2001 Dram Sanat Bölümü 8.2 7,067

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 589,244
1999 Animasyon Oyuncu 8.8 7,343
1989 Animasyon Oyuncu 7.2 258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017