Giriş Kayıt
Mark Phelan

Mark Phelan


Oyuncu

Mark Phelan, oyuncu. Kalk ve Diren (1988), Spiders (2000), (1989) Aşk Denizi (1989), (1993) 12:01 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 5.8 80

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 128,957
2014 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,915
2012 Macera Oyuncu 3.0 403

Kuzgun
2012 Suç Oyuncu 6.4 77,561
2011 Macera Oyuncu 5.8 36,661

Pascal Kütüphanesi
2010 Dram Oyuncu 7.2 1,445
2009 Aksiyon Oyuncu 3.6 337

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 541,943
2000 Korku Oyuncu 3.9 2,277
1999 Komedi Oyuncu 5.8 2,321
1998 Dram Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu 6.4 2,001
1994 Aksiyon Oyuncu    

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 12,391
1993 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 3,417
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,926
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 816

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,602

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,794

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 32,593
1990 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 276
1990 Dram Oyuncu 7.1 817

Aşk Denizi
1989 Suç Oyuncu 6.8 32,943
1989 Komedi Oyuncu 4.7 300

Kalk ve Diren
1988 Dram Oyuncu 7.3 13,671
1987 Aksiyon Oyuncu 7.0 14,020
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,453) Den of Thieves (2,863) Maze Runner: The Death Cure (2,576) Hostiles (2,397) Winchester (2,355) 12 Strong (2,144) Submergence (1,744) Peter Rabbit (1,293) The Commuter (1,241) A martfüi rém (1,034)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,547) Supernatural (4,210) The Flash (3,451) The Terror (2,960) The Big Bang Theory (2,820) Legion (2,581) Gotham (2,385) The Expanse (2,082) Arrow (2,014) The Crossing (1,948)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018