Giriş Kayıt
Cynthia Pett-Dante

Cynthia Pett-Dante


Yapımcı

Cynthia Pett-Dante, yapımcı. 3000 Miles to Graceland (2001), (1998) Hiç Hesapta Yokken (1998), (2014) Just Before I Go (2014), (1997) Julian Po (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cynthia Pett Dante
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi 6.4 15,183

Babil
2006 Dram 7.5 260,678

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Yapımcı 6.5 31,300
2001 Aksiyon 5.9 38,317

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi 6.3 41,367
1997 Komedi 6.1 1,343
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018