Giriş Kayıt
Cynthia Pett-Dante

Cynthia Pett-Dante


Yapımcı

Cynthia Pett-Dante, yapımcı. 3000 Miles to Graceland (2001), (1998) Hiç Hesapta Yokken (1998), (2014) Just Before I Go (2014), (1997) Julian Po (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cynthia Pett Dante
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi 6.4 14,579

Babil
2006 Dram 7.5 250,449

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Yapımcı 6.5 30,270
2001 Aksiyon 5.9 38,317

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi 6.3 40,166
1997 Komedi 6.1 1,343
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017