Giriş Kayıt
Joe Petruzzi

Joe Petruzzi


Oyuncu

Joe Petruzzi, oyuncu. "Stingers" (1998) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Salter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 4.9 409
2008 Suç Oyuncu 7.6 1,024
2006 Aksiyon Oyuncu    

Lanetli Ev
2004 Korku Oyuncu 6.2 8,449

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Oyuncu 6.5 995
2001 Dram Oyuncu 7.2 3,859
2000 Dram Oyuncu    
1998 Aile Oyuncu 5.7 342
1996 Dram Oyuncu    
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 496
1995 Dram Oyuncu 7.9 49

Mambo Kralları
1992 Dram Oyuncu 6.4 4,264
1991 Dram Oyuncu 7.0 254
1988 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018