Giriş Kayıt
Ivan Petrushinov

Ivan Petrushinov (64)


Oyuncu

Ivan Petrushinov Asenov, 16 Ocak 1953 Godech, Bulgaristan doğumlu oyuncu. Son Oyun (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ivan Petrushinov Asenov
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1953
Doğum Yeri: Godech, Bulgaristan
Takma İsmi: Perty
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Oyun
2009 56 Aksiyon Oyuncu 6.0 29,628

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 53 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 52 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
2005 Tarihi Oyuncu 7.5 79

Temcit Pilavı
2002 49 Dram Oyuncu 6.2 64
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017