Giriş Kayıt
Ivan Petrushinov

Ivan Petrushinov (64)


Oyuncu

Ivan Petrushinov Asenov, 16 Ocak 1953 Godech, Bulgaristan doğumlu oyuncu. Son Oyun (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ivan Petrushinov Asenov
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1953
Doğum Yeri: Godech, Bulgaristan
Takma İsmi: Perty
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Oyun
2009 56 Aksiyon Oyuncu 6.0 30,093

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 53 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 52 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
2005 Tarihi Oyuncu 7.5 79

Temcit Pilavı
2002 49 Dram Oyuncu 6.2 64
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017