Giriş Kayıt
Edward Petherbridge

Edward Petherbridge (81)


Oyuncu

Edward Petherbridge, 03 Ağustos 1936 Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Papa Joan (2009), (1999) A Christmas Carol (1999), (1996) Gulliver's Travels (1996), (1995) Müthiş Serüven (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1936
Doğum Yeri: Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 80 Macera Oyuncu 6.2 69,175
2011 Suç Oyuncu 7.9 42,888

Papa Joan
2009 73 Dram Oyuncu 6.7 7,046
2004 Suç Oyuncu 7.6 138

İnsanlık Suçu
2003 67 Gerilim Oyuncu 6.2 4,290
2001 65 Dram Oyuncu 6.5 592
2000 Dram Oyuncu 5.1 838
1999 63 Dram Oyuncu 6.1 27,400
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,875
1996 60 Macera Oyuncu 7.0 5,576

Müthiş Serüven
1995 59 Komedi Oyuncu 6.0 2,155
1988 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,080
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,188) The Terror (3,285) The Flash (2,624) Legion (2,580) The Crossing (2,140) Vikings (1,324) Supernatural (1,279) The Expanse (1,142) The Big Bang Theory (1,074) Fear the Walking Dead (984)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018