Giriş Kayıt
Dennis L. Peterson

Dennis L. Peterson


Kameraman

Dennis L. Peterson, kameraman. Firefly (2002), Island of Lemurs: Madagascar (2014), (1993) Yuvaya Dönüş (1993), (1983) Kujo (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dennis Petersen | Dennis Peterson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Tarihi Kameraman 7.2 486
2015 Aksiyon Kameraman 4.4 574
2014 Belgesel Kameraman 7.0 735
2014 Dram Kameraman 4.5 308
2013 Komedi Kameraman 4.3 690
2011 Macera Kameraman 6.3 938
2011 Komedi Kameraman    
2010 Dram Kameraman 8.0 87
2010 Komedi Kameraman 5.8 4,868

Mekke'ye Yolculuk
2009 Dram Kameraman 7.4 347

Hayvanlar
2008 Korku Kameraman 3.9 697
2008 Komedi Kameraman    
2008 Belgesel Kameraman 2.3 8,231
2007 Belgesel Kameraman 6.5 236
2007 Dram Kameraman 6.7 581
2006 Belgesel Kameraman 7.4 872
2002 Macera Kameraman 9.1 207,710
1999 Gerilim Kameraman    

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Kameraman 5.7 15,939
1998 Belgesel Kameraman 6.5 429
1997 Aksiyon Kameraman 6.3 4,142
1996 Kısa Metraj Kameraman 6.3 76

Yuvaya Dönüş
1993 Macera Kameraman 6.9 36,325

Tehlikeli Saatler
1990 Suç Kameraman 5.4 5,380
1986 Aksiyon Kameraman 5.9 11,793
1986 Macera Kameraman 5.3 5,056
1984 Belgesel Kameraman 6.9 215

Kujo
1983 Korku Kameraman 6.0 30,784
1980 Dram Kameraman    
1980 Macera Kameraman 7.0 787
Dizi Altyazıları
Shameless (5,803) Vikings (4,234) Game of Thrones (3,108) Mr. Robot (2,275) Supernatural (1,871) Lucifer (1,522) Outlander (1,473) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,322) Manhunt: Unabomber (1,259)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017