Giriş Kayıt
Scott Peters

Scott Peters


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Scott Peters, senarist, yönetmen, yapımcı. Ziyaretçiler (2009), 4400 (2004), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), (1992) İskoçyalı (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.8 3,794
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 7,049
2015 Suç Yönetmen 7.2 1,976

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 49,401
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 62,692

4400
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 38,915
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1997 Senarist 6.3 150
1997 Gizem Senarist 8.1 2,878
1995 Aile Senarist 7.8 9,450
1995 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 9,716

İskoçyalı
1992 Aksiyon Senarist 7.3 11,205
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018