Giriş Kayıt
Scott Peters

Scott Peters


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Scott Peters, senarist, yönetmen, yapımcı. Ziyaretçiler (2009), 4400 (2004), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), (1992) İskoçyalı (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
7.9 2,997
2016 Aksiyon Yönetmen 7.5 3,166
2015 Suç Yönetmen 7.2 1,976

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 47,414
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 60,549

4400
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 37,319
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1997 Gizem Senarist 8.1 2,878
1995 Aile Senarist 7.8 8,529
1995 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 9,044

İskoçyalı
1992 Aksiyon Senarist 7.3 10,356
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017