Giriş Kayıt
Scott Peters

Scott Peters


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Scott Peters, senarist, yönetmen, yapımcı. Ziyaretçiler (2009), 4400 (2004), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), (1992) İskoçyalı (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.8 3,527
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 6,032
2015 Suç Yönetmen 7.2 1,976

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 48,459
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 61,697

4400
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 38,188
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1997 Gizem Senarist 8.1 2,878
1995 Aile Senarist 7.8 8,990
1995 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 9,394

İskoçyalı
1992 Aksiyon Senarist 7.3 10,803
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017