Giriş Kayıt
Scott Peters

Scott Peters


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Scott Peters, senarist, yönetmen, yapımcı. Ziyaretçiler (2009), 4400 (2004), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), (1992) İskoçyalı (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.8 3,578
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 6,516
2015 Suç Yönetmen 7.2 1,976

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 48,885
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 62,127

4400
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 38,503
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1997 Gizem Senarist 8.1 2,878
1995 Aile Senarist 7.8 9,176
1995 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 9,530

İskoçyalı
1992 Aksiyon Senarist 7.3 10,950
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018