Giriş Kayıt
Scott Peters

Scott Peters


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Scott Peters, senarist, yönetmen, yapımcı. Ziyaretçiler (2009), 4400 (2004), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), (1992) İskoçyalı (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
7.9 3,099
2016 Aksiyon Yönetmen 7.5 3,246
2015 Suç Yönetmen 7.2 1,976

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 47,587
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 60,716

4400
2004 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.4 37,438
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1997 Gizem Senarist 8.1 2,878
1995 Aile Senarist 7.8 8,578
1995 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 9,091

İskoçyalı
1992 Aksiyon Senarist 7.3 10,422
Film Altyazıları
Gold (7,493) Rings (5,304) Logan (3,515) La La Land (2,236) Split (1,865) The Age of Shadows (1,841) Zashchitniki (1,709) Get Out (1,709) The Great Wall (1,666) A United Kingdom (1,438)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017