Giriş Kayıt
Kelly Jean Peters

Kelly Jean Peters (77)


Oyuncu

Kelly Jean Peters, 02 Temmuz 1940 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. (1970) Küçük Dev Adam (1970), (1986) Kötü Ruh 2: Diğer Taraf (1986), (1999) Şahane Bekar (1999), (1975) Büyük Waldo Pepper (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1940
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Kelly Peters
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahane Bekar
1999 59 Komedi Oyuncu 5.0 14,963
1997 57 Komedi Oyuncu 4.5 4,948

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 46 Korku Oyuncu 5.7 20,852
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,335
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,923

Büyük Waldo Pepper
1975 35 Macera Oyuncu 6.6 4,280
1973 33 Western Oyuncu 5.7 501
1972 32 Western Oyuncu 5.5 1,135

Küçük Dev Adam
1970 30 Komedi Oyuncu 7.6 28,633
1966 26 Komedi Oyuncu 6.1 727
1960 Macera Oyuncu 7.7 964
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,790
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017