Giriş Kayıt
Kelly Jean Peters

Kelly Jean Peters (76)


Oyuncu

Kelly Jean Peters, 02 Temmuz 1940 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. (1970) Küçük Dev Adam (1970), (1986) Kötü Ruh 2: Diğer Taraf (1986), (1999) Şahane Bekar (1999), (1975) Büyük Waldo Pepper (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1940
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Kelly Peters
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahane Bekar
1999 59 Komedi Oyuncu 5.0 14,963
1997 57 Komedi Oyuncu 4.5 4,948

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 46 Korku Oyuncu 5.7 20,035
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,652

Büyük Waldo Pepper
1975 35 Macera Oyuncu 6.6 4,280
1973 33 Western Oyuncu 5.7 501
1972 32 Western Oyuncu 5.5 1,135

Küçük Dev Adam
1970 30 Komedi Oyuncu 7.6 27,803
1964 Macera Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,542
Film Altyazıları
Live by Night (10,073) Resident Evil: The Final Chapter (8,800) Hidden Figures (4,668) Rogue One (4,257) Patriots Day (4,230) Assassin's Creed (3,750) Split (3,479) Allied (3,456) Paterson (3,278) Why Him? (2,110)
Dizi Altyazıları
Legion (4,404) The 100 (3,975) Arrow (3,221) Black Sails (3,204) The Expanse (3,038) The Originals (2,752) Colony (2,579) The Flash (2,253) The Last Kingdom (2,158) Vikings (2,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017