Giriş Kayıt
Charlie Peters

Charlie Peters


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Charlie Peters, Utah, ABD doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, yapımcı. Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım (1990), My Father the Hero (1994), My One and Only (2009), Rio Serüveni (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Utah, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
6.1 5,301
2009 Macera Senarist 6.6 7,231
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 155

Yan Odadan Melodiler
1998 Komedi Yönetmen
Senarist
6.5 4,134
1998 Komedi Senarist 4.9 4,605
1994 Komedi Senarist 5.4 8,947
1992 Yönetmen
Senarist
5.9 1,024

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Senarist 5.2 18,031
1989 Komedi Senarist 5.7 5,622
1988 Komedi Senarist 4.3 2,584

Rio Serüveni
1984 Komedi Senarist 5.7 8,237
1982 Komedi Senarist 6.1 1,454

Ölülerin Şafağı
1978 Korku Oyuncu 8.0 92,994
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017