Giriş Kayıt
Charlie Peters

Charlie Peters


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Charlie Peters, Utah, ABD doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, yapımcı. Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım (1990), My Father the Hero (1994), Rio Serüveni (1984), My One and Only (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Utah, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
6.2 6,638
2009 Macera Senarist 6.6 7,231
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 155

Yan Odadan Melodiler
1998 Komedi Yönetmen
Senarist
6.5 4,134
1998 Komedi Senarist 4.9 4,605
1994 Komedi Senarist 5.4 9,478
1992 Yönetmen
Senarist
5.9 1,024

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Senarist 5.3 19,482
1989 Komedi Senarist 5.7 5,622
1988 Komedi Senarist 4.3 2,584
1987 Aksiyon Senarist 6.7 71

Rio Serüveni
1984 Komedi Senarist 5.7 8,683
1982 Komedi Senarist 6.1 1,454

Ölülerin Şafağı
1978 Korku Oyuncu 8.0 98,905
Dizi Altyazıları
Westworld (7,476) The Flash (4,411) The 100 (4,135) La casa de papel (3,662) Legion (3,325) The Expanse (2,201) Supernatural (2,064) The Big Bang Theory (1,649) Krypton (1,558) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018