Giriş Kayıt
Celeste Jackson

Celeste Jackson (52)


Yapımcı, Görsel Efekt

Celeste Jackson, 10 Kasım 1965 ABD doğumlu yapımcı, görsel efekt. Tadpole (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Celeste Jackson
Doğum Tarihi: 10 Kasım 1965
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Celeste Peterka
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 46 Dram Çeşitli 6.5 676
2005 40 Komedi Yapımcı 5.9 992
2002 37 Komedi Görsel Efekt 5.2 1,257
2000 35 Komedi Yapımcı 6.2 5,200
2000 35 Dram Yapımcı 4.8 363
1998 33 Suç Çeşitli 6.0 7,716
1998 33 Dram Çeşitli 6.2 490
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017