Giriş Kayıt
Nevzat Pesen

Nevzat Pesen (48)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Müzisyen

Nevzat Pesen, 20 Ekim 1924 Izmir, Türkiye doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist, müzisyen. Kötü tohum (1963) yapımıyla biliniyor.10 Şubat 1973 tarihinde (48 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1924
Ölüm Tarihi: 10 Şubat 1973
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 48 Romantik Yapımcı 5.7 33
1972 48 Romantik Yapımcı    
1971 47 Dram Yapımcı 7.7 6
1971 47 Macera Yapımcı    
1971 47 Romantik Yönetmen
Senarist
Yapımcı
2.9 10
1970 46 Romantik Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.4 8
1970 46 Dram Yapımcı 5.9 11
1970 46 Komedi Yapımcı 6.3 19
1969 45 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.3 32
1969 45 Komedi Yapımcı 4.4 17
1969 45 Dram Yönetmen
Senarist
   
1969 45 Dram Yapımcı    
1968 44 Dram Yapımcı 6.7 105
1968 44 Komedi Yapımcı 6.9 88
1968 44 Romantik Müzik 5.6 43
1968 44 Macera Yapımcı    
1968 44 Dram Yapımcı 6.3 22
1968 44 Dram Yapımcı    
1968 44 Macera Yapımcı    
1967 43 Western Yapımcı 4.5 14
1967 43 Dram Yapımcı    
1967 43 Romantik Yapımcı    
1966 42 Romantik Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.1 8
1966 42 Müzikal Yönetmen
Yapımcı
Müzik
5.1 8
1966 42 Dram Yapımcı    
1966 42 Dram Yapımcı    
1965 41 Romantik Yapımcı 5.8 21
1965 41 Macera Yapımcı    
1965 41 Dram Yönetmen    
1965 41 Macera Yapımcı    
1965 41 Romantik Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1965 41 Komedi Yapımcı 6.1 17
1964 40 Romantik Yapımcı 5.4 7
1964 40 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.5 15
1964 40 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1964 40 Macera Yönetmen
Yapımcı
   
1964 40 Dram Yapımcı 5.7 22
1963 39 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.1 34
1963 39 Dram Yapımcı 7.6 63
1963 39 Komedi Yapımcı    
1963 39 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.3 70
1962 38 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.5 10
1962 38 Komedi Yapımcı    
1962 38 Yönetmen
Yapımcı
   
1961 37 Romantik Yapımcı 5.7 7
1961 37 Dram Yapımcı 5.0 14
1961 37 Dram Yapımcı 6.4 29
1961 37 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1961 37 Yapımcı    
1961 37 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 6
1961 37 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.8 8
1960 36 Romantik Yönetmen
Senarist
7.9 14
1960 36 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
1959 35 Dram Yapımcı 4.2 6
1959 35 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.3 15
1959 35 Dram Yapımcı    
1958 34 Yönetmen
Yapımcı
   
1957 33 Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017