Giriş Kayıt
Milan Peschel

Milan Peschel


Oyuncu

Milan Peschel, Berlin, German Democratic Republic [bugünkü Federal Republic of Almanya] doğumlu oyuncu. Free Rainer (2007), Yarı Yolda (2011), Der Nanny (2015), Schwarze Schafe (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Berlin, German Democratic Republic [bugünkü Federal Republic of Almanya]
Boyu: 1.70 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 147
2016 Western Oyuncu 6.2 264
2016 Komedi Oyuncu 5.2 20
2016 Dram Oyuncu 4.8 28
2016 Macera Oyuncu 6.8 29
2016 Western Oyuncu 5.9 629
2015 Dram Oyuncu 6.9 487
2015 Komedi Oyuncu 5.3 206
2015 Macera Oyuncu 6.4 83
2015 Komedi Oyuncu 5.7 1,165
2014 Aile Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 5.7 397
2014 Komedi Oyuncu 5.6 1,892
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,390

Rico ve Oskar: Derin Gölgeler
2014 Macera Oyuncu 7.1 240
2013 Komedi Oyuncu 5.6 2,952

İskoçların Kraliçesi Mary
2013 Biyografi Oyuncu 5.4 520
2013 Aile Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.7 2,952

Ne Adam Ama
2011 Komedi Oyuncu 5.6 3,072

Yarı Yolda
2011 Dram Oyuncu 7.7 1,212
2011 Dram Oyuncu 6.8 1,498
2010 Komedi Oyuncu 6.1 72
2010 Biyografi Oyuncu 5.9 833
2010 Tarihi Oyuncu 6.5 370
2009 Macera Oyuncu 5.5 345
2009 Dram Oyuncu 6.5 271
2007 Dram Oyuncu 6.7 3,847

8 Mil Yukarı
2007 Biyografi Oyuncu 6.4 2,389
2006 Komedi Oyuncu 6.7 801
2005 Dram Oyuncu 6.8 340
2004 Dram Oyuncu 6.9 1,895
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,823
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017