Giriş Kayıt
Frank Pesce

Frank Pesce


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Frank Pesce, oyuncu, yapımcı, dublör. 29th Street (1991), (1986) Top Gun (1986), (1984) Sosyete Polisi (1984), (1980) Manyak (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Franck Pesce | Frank J. Pesce | Frankie Pesce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 5.1 1,524

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 194,589

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 146,472

Bana Ulaş
2014 Dram Oyuncu 4.9 1,996
2014 Suç 4.8 302

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 51,469

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 119,073
2009 Biyografi Oyuncu    

Ortadaki Adam
2009 Komedi Oyuncu 6.6 34,147

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 49,301
2001 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.3 5,473

Siyah ve Beyaz
1999 Suç Oyuncu 5.0 5,231

Köstebek
1997 Biyografi Oyuncu 7.8 245,423

Cennette Tuzak
1994 Macera Oyuncu 5.9 10,285
1993 Dram Oyuncu 5.3 377
1993 Gerilim Oyuncu 4.0 194

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,415
1992 Aksiyon Oyuncu    
1991 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 2,048

Manyak Polis 2
1990 Suç Oyuncu 5.8 4,249
1989 Aksiyon Oyuncu 4.1 137

Hür Kan
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 32,938
1989 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Dublör 5.3 3,325

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 60,520

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Oyuncu 4.9 676

Manyak Polis
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 11,286

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 93,419
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448
1986 Aksiyon Oyuncu 6.9 244,476

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Oyuncu 7.3 140,532
1984 Komedi Oyuncu 6.5 8,624

Altının Laneti
1983 Dram Oyuncu 6.0 2,090
1983 Dram Oyuncu 6.1 40,232

Uyanık
1983 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,918
1982 Komedi Oyuncu 5.2 2,421

Manyak
1980 Dram Oyuncu 6.5 11,324

Amerikan Jigolo
1980 Suç Oyuncu 6.2 17,981

Çıplak Güneş
1979 Suç Oyuncu 4.1 879
1978 Aksiyon Oyuncu 5.6 113

Fedai
1978 Dram Oyuncu 5.8 3,504
1978 Suç Oyuncu 7.0 1,917

Dehşetin Bedeli
1977 Aksiyon Oyuncu 7.8 12,894
1977 Suç Oyuncu 9.5 2,957
1976 Dram Oyuncu 8.1 439,161

Baba 2
1974 Suç Oyuncu 9.0 918,408
1973 Suç Oyuncu 7.1 5,082
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,802) Hostiles (3,166) Maze Runner: The Death Cure (2,734) Wildling (2,528) Red Sparrow (2,320) 12 Strong (1,781) The Commuter (1,122) Peter Rabbit (757) A Quiet Place (622) The Post (563)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,024) The Terror (4,799) Legion (2,239) The Flash (2,178) The Crossing (1,872) Supernatural (1,656) The Big Bang Theory (1,593) Vikings (1,588) Lucifer (1,560) Fear the Walking Dead (1,448)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018