Giriş Kayıt
Frank Pesce

Frank Pesce


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Frank Pesce, oyuncu, yapımcı, dublör. 29th Street (1991), (1986) Top Gun (1986), (1984) Sosyete Polisi (1984), (1980) Manyak (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Franck Pesce | Frank J. Pesce | Frankie Pesce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 5.0 1,463

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 183,613

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 141,943

Bana Ulaş
2014 Dram Oyuncu 4.9 1,996
2014 Suç 4.8 302

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 50,239

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 116,638
2009 Biyografi Oyuncu    

Ortadaki Adam
2009 Komedi Oyuncu 6.6 34,014

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 46,738
2001 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.3 5,473

Siyah ve Beyaz
1999 Suç Oyuncu 5.0 5,106

Köstebek
1997 Biyografi Oyuncu 7.8 239,838

Cennette Tuzak
1994 Macera Oyuncu 5.9 10,285
1993 Gerilim Oyuncu 4.0 194

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,415
1992 Aksiyon Oyuncu    
1991 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 2,048

Manyak Polis 2
1990 Suç Oyuncu 5.8 4,249
1989 Aksiyon Oyuncu 4.1 137

Hür Kan
1989 Aksiyon Oyuncu 6.3 32,011
1989 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Dublör 5.3 3,215

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 58,463

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Oyuncu 4.9 676

Manyak Polis
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,711

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 91,212
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448
1986 Aksiyon Oyuncu 6.9 237,518

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Oyuncu 7.3 136,906
1984 Komedi Oyuncu 6.5 8,244

Altının Laneti
1983 Dram Oyuncu 6.0 2,090
1983 Dram Oyuncu 6.1 38,661

Uyanık
1983 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,918
1982 Komedi Oyuncu 5.2 2,421

Manyak
1980 Dram Oyuncu 6.5 10,366

Amerikan Jigolo
1980 Suç Oyuncu 6.2 17,441

Çıplak Güneş
1979 Suç Oyuncu 4.1 879
1978 Aksiyon Oyuncu 5.6 113

Fedai
1978 Dram Oyuncu 5.8 3,504
1978 Suç Oyuncu 7.0 1,799

Dehşetin Bedeli
1977 Aksiyon Oyuncu 7.7 11,454
1977 Suç Oyuncu 9.5 2,957
1976 Dram Oyuncu 8.1 419,303

Baba 2
1974 Suç Oyuncu 9.0 878,899
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017