Giriş Kayıt
Morris Perry

Morris Perry (92)


Oyuncu

Morris Perry, 28 Mart 1925 Penge, Bromley, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Sır (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1925
Doğum Yeri: Penge, Bromley, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sır
2010 85 Gerilim Oyuncu 6.9 56,910

Güller Sokağı
2003 78 Dram Oyuncu 6.8 2,020
2002 77 Dram Oyuncu 5.1 170
2001 76 Komedi Oyuncu 5.8 3,257
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,156
1987 62 Dram Oyuncu 6.0 172

Sığınak
1981 56 Dram Oyuncu    
1973 48 Dram Oyuncu 6.3 194
1972 Biyografi Oyuncu    
1963 Macera Oyuncu 8.5 27,963
1961 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,624
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017