Giriş Kayıt
Jean Perry

Jean Perry (68)


Oyuncu

Jean Paul Perry, 27 Aralık 1889 Fransa doğumlu oyuncu. Passion's Pathway (1924) yapımıyla biliniyor.10 Ağustos 1958 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jean Paul Perry
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1889
Ölüm Tarihi: 10 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Fransa
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1939 50 Aksiyon Oyuncu 5.9 360
1938 49 Gizem Oyuncu 6.7 264

Süveyş Kahramanları
1938 49 Dram Oyuncu 6.7 522
1938 49 Komedi Oyuncu 5.9 269
1937 48 Komedi Oyuncu 6.7 372
1937 48 Komedi Oyuncu 7.4 1,095
1937 48 Tarihi Oyuncu 7.2 255
1936 47 Biyografi Oyuncu 7.4 1,598

Dans Vakti
1936 47 Komedi Oyuncu 7.7 9,620
1936 47 Dram Oyuncu 7.0 312
1936 47 Suç Oyuncu 6.7 1,595
1935 46 Oyuncu 7.5 44
1934 45 Komedi Oyuncu 7.2 885
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017