Giriş Kayıt
Philippe Perrin

Philippe Perrin


Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Philippe Perrin, yapımcı, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Oyuncu    
2012 Dram Yapımcı    
2011 Suç Oyuncu 4.2 1,882
2003 Komedi Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı    
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 29
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017