Giriş Kayıt
Philippe Perrin

Philippe Perrin


Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Philippe Perrin, yapımcı, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Oyuncu    
2012 Dram Yapımcı    
2011 Suç Oyuncu 4.2 1,882
2003 Komedi Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı    
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 29
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017