Giriş Kayıt
Patricia Pernia

Patricia Pernia


Sanat Yönetmeni, Kostüm Tasarımcısı, Yapım Tasarımcısı

Patricia Pernia, sanat yönetmeni, kostüm tasarımcısı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Sanat Yönetmeni 7.0 639
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 134

Sevgili Yalnızlık
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 386
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 138
2004 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.6 580
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.2 532
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.7 2,602
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,091) Split (6,119) Rogue One (6,018) Hidden Figures (5,244) Live by Night (5,069) Assassin's Creed (4,257) Paterson (3,880) Patriots Day (3,608) Allied (2,996) Brimstone (1,955)
Dizi Altyazıları
Legion (9,538) Arrow (5,712) The Flash (5,416) The 100 (3,451) The Expanse (3,216) Legends of Tomorrow (2,700) Colony (2,379) The Blacklist (2,349) Vikings (2,219) Designated Survivor (2,182)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017