Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David Perlmutter

David Perlmutter


Yapımcı

David Perlmutter, yapımcı. Fast Company (1979), Bone Daddy (1998), Still Small Voices (2007), (2003) Tempo (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David M. Perlmutter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 5.8 512
2014 Dram Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı 6.8 89
2014 Aile Yapımcı    
2014 Suç Yapımcı 5.8 40
2013 Aile Yapımcı 6.1 237
2013 Romantik Yapımcı    
2013 Romantik Yapımcı 6.7 366
2013 Gerilim Yapımcı    
2012 Fantastik Yapımcı    
2012 Macera Yapımcı 3.4 335
2012 Fantastik Yapımcı    
2011 Komedi Yapımcı 6.2 390
2010 Komedi Yapımcı 5.8 320
2010 Komedi Yapımcı 5.8 425
2010 Aksiyon Yapımcı    
2010 Dram Yapımcı    
2008 Dram Yapımcı    
2007 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yapımcı 7.1 687
2003 Romantik Yapımcı 4.7 816
2003 Komedi Yapımcı 3.5 160
2002 Dram Yapımcı 6.3 220
2001 Gerilim Yapımcı    
1998 Suç Yapımcı 5.4 1,008
1995 Dram Yapımcı    
1994 Aksiyon Yapımcı 4.9 112
1994 Aksiyon Yapımcı    
1983 Dram Yapımcı 6.9 915
1979 Dram Yapımcı 5.5 1,139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017