Giriş Kayıt
Rhea Perlman

Rhea Perlman (69)


Oyuncu, Yapımcı

Rhea Jo Perlman, 31 Mart 1948 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Matilda (1996), Cheers 1 (1982), Kanada Salamı (1995), I'll See You in My Dreams (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rhea Jo Perlman
Doğum Tarihi: 31 Mart 1948
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.56 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 69 Komedi Oyuncu 4.7 540

Şarkını Söyle
2016 68 Animasyon Oyuncu 7.1 79,960
2015 67 Komedi Oyuncu 6.7 5,243
2013 Komedi Oyuncu 5.4 669

Aşk Seansları
2012 64 Biyografi Oyuncu 7.2 37,960
2012 Komedi Oyuncu 7.4 24,520
2011 63 Komedi Oyuncu 5.4 2,027
2009 Komedi Oyuncu 7.2 19,112

Beethoven Büyük Kaçış
2008 60 Komedi Oyuncu    

Ekspres Kasa
2006 58 Komedi Oyuncu 6.7 12,850
2006 58 Belgesel Oyuncu 6.5 328
2004 56 Kısa Metraj Oyuncu    
2001 53 Aile Oyuncu 6.0 769
1997 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
1996 48 Komedi Oyuncu 6.8 97,961
1996 48 Komedi Oyuncu 4.9 3,547

Kanada Salamı
1995 47 Komedi Oyuncu 5.9 14,158
1995 Animasyon Oyuncu    
1993 45 Animasyon Oyuncu 6.1 10,954
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 44 Komedi Oyuncu 6.0 4,065
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1989 41 Animasyon Oyuncu 5.1 15
1988 40 Komedi Oyuncu    
1984 36 Komedi Oyuncu    
1982 34 Suç Oyuncu 5.9 213

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 37,869
1978 Komedi Oyuncu 7.7 8,805
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,554
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017