Giriş Kayıt
José Pérez

José Pérez


Oyuncu

José Pérez, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Short Eyes (1977), Miami Blues (1990), (1998) Maskeli Kahraman Zorro (1998), (2000) Silahların Gölgesinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jose Lopez | Jose Perez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Oyuncu    

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Oyuncu 6.7 27,712

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Oyuncu 6.7 140,217
1995 Dram Oyuncu 6.6 191
1994 Biyografi Oyuncu 7.2 498

İnsan Olmak
1994 Komedi Oyuncu 5.4 3,331
1990 Suç Oyuncu 6.4 6,156
1986 Dram Oyuncu    

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,536

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu 5.1 1,571
1982 Gizem Oyuncu    
1977 Dram Oyuncu 7.1 779

Damgalı Adam
1971 Komedi Oyuncu 5.7 1,229
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017