Giriş Kayıt
Tonico Pereira

Tonico Pereira (68)


Oyuncu

Antônio Carlos de Souza Pereira, 22 Haziran 1948 Campos dos Goitacases, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu. Assalto ao Banco Central (2011), O Primeiro Dia (1998), (2011) Palyaço (2011), (2007) Saneamento Básico, O Filme (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antônio Carlos de Souza Pereira
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1948
Doğum Yeri: Campos dos Goitacases, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 67 Aksiyon Oyuncu 5.0 51

Seni Seviyorum Rio
2014 66 Komedi Oyuncu 5.2 1,113
2014 66 Komedi Oyuncu 4.1 148
2013 65 Komedi Oyuncu 3.3 123
2012 64 Dram Oyuncu 5.9 51

Palyaço
2011 63 Dram Oyuncu 7.3 3,483
2011 63 Suç Oyuncu 5.9 1,685
2010 62 Komedi Oyuncu 6.4 449
2008 60 Romantik Oyuncu 7.0 474
2007 59 Komedi Oyuncu 7.3 1,430
2007 59 Komedi Oyuncu    
2006 58 Dram Oyuncu 5.1 154
2004 56 Dram Oyuncu 7.0 539
2004 56 Komedi Oyuncu 1.8 113
2003 Dram Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 7.6 396
2000 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1998 50 Dram Oyuncu 7.2 152
1998 50 Dram Oyuncu 7.1 579

Canudos Savaşı
1997 49 Dram Oyuncu 7.0 518
1994 46 Macera Oyuncu    

Beşinci Maymun
1990 42 Dram Oyuncu 5.9 93
1978 30 Dram Oyuncu 7.4 73
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017