Giriş Kayıt
Hal Pereira

Hal Pereira (64)


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu, Sanat Bölümü

Hal Pereira, 29 Nisan 1905 Chicago, Illinois, ABD doğumlu sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, oyuncu, sanat bölümü. Arka Pencere (1954), Ölüm Korkusu (1958), Tiffany'de Kahvaltı (1961), Çifte Tazminat (1944) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1905
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 63 Romantik Sanat Yönetmeni 6.1 328

Garip Bir Çift
1968 63 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 26,924
1968 63 Komedi Sanat Bölümü 7.1 1,495
1967 62 Western Sanat Yönetmeni 7.6 19,632

Parkta Çıplak Ayak
1967 62 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 12,922
1967 62 Western Sanat Yönetmeni 5.2 128

Dostum Silâhımdır
1967 62 Romantik Sanat Yönetmeni 7.2 3,224
1967 62 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 2,571
1967 62 Western Sanat Yönetmeni 6.4 550

Kolay Gel Kolay Git
1967 62 Macera Sanat Yönetmeni 5.2 965
1966 61 Müzikal Sanat Yönetmeni 5.5 1,460
1966 61 Western Sanat Yönetmeni 5.7 290

Lanetli Kasaba
1966 61 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 4,206
1966 61 Western Sanat Yönetmeni 7.0 6,073

Hayâl ve Hakikat
1966 61 Dram Oyuncu
Sanat Yönetmeni
5.1 792
1965 60 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 1,090

Utanç Duvarında Casusluk
1965 60 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 11,830
1965 60 Western Sanat Yönetmeni 5.6 204
1965 60 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 1,189
1965 60 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 2,072
1965 60 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 559

Aile Mücevherleri
1965 60 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 1,646

Kötü Evlat
1965 60 Western Sanat Yönetmeni 7.2 11,557
1965 60 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.6 566
1965 60 Western Sanat Yönetmeni 6.5 94
1964 59 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 2,311
1964 59 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 1,420
1964 59 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 2,092

Kafesteki Kadın
1964 59 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 2,139
1964 59 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 4,997

Korkunç İhtiras
1964 59 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 1,502
1964 59 Korku Sanat Yönetmeni 6.7 371

Rio'da bulusalim
1963 58 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 2,042

Aradığım Aşk
1963 58 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 2,977
1963 58 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 915

Aptal Tezgahtar
1963 58 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 1,749
1963 Dram Sanat Yönetmeni 5.2 83

Donovan'ın Salonu
1963 58 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 6,388
1963 58 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 10,196

Aşk Hocası
1963 58 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 13,132

Çılgınların Günahı
1963 58 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 16,297
1963 58 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 471

Sahte Casus
1962 57 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 1,728

Kizlar arasinda
1962 57 Müzikal Sanat Yönetmeni 5.5 1,957

Ateş Hattı
1962 57 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 5,143
1962 57 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 9,904

Kahramanın Sonu
1962 57 Dram Sanat Yönetmeni 8.1 58,053

Geyşam
1962 57 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 996

Elmacı Kadın
1961 56 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 4,736

Tehlikeli Kadın
1961 56 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 741

Aşk ve İntikam
1961 56 Western Sanat Yönetmeni 7.2 7,041

Tiffany'de Kahvaltı
1961 56 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 137,188
1961 56 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 1,496
1961 56 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 4,378
1961 56 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 1,386
1961 56 Suç Sanat Yönetmeni 6.1 111
1961 56 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 2,761
1961 56 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 420
1961 56 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 481
1961 56 Suç Sanat Yönetmeni 6.5 31
1960 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 3,090
1960 55 Dram Sanat Yönetmeni 5.5 546
1960 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 2,377

Korkunç Kumpanya
1960 55 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 843

Macera Böyle Başladı
1960 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 1,709
1960 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 735
1960 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 2,456
1960 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 823
1959 54 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 928

Gun HIll'den Son Tren
1959 54 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 4,838
1959 54 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 1,037
1959 Western Sanat Yönetmeni 7.9 256
1959 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 6,191
1959 54 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 464
1959 54 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.3 1,283
1959 54 Western Sanat Yönetmeni 6.7 436

Karaağaçlar Altında
1958 53 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 853
1958 53 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 1,402
1958 53 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 1,349

Aşk Hocası
1958 53 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 3,059

Yüzen Ev
1958 53 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 6,096

Ölüm Korkusu
1958 53 Gizem Sanat Yönetmeni 8.4 281,649
1958 53 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 3.5 924

Korsan
1958 53 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 1,694
1958 53 Korku Sanat Yönetmeni 6.4 1,923

Siyah Orkide
1958 53 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 622
1958 53 Romantik Sanat Yönetmeni 7.0 793

Gangsterlerin Pençesinde
1958 53 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 3,550
1958 53 Korku Sanat Yönetmeni 6.0 682
1958 53 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 439
1957 52 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.1 198
1957 52 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 916
1957 52 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 462

Şahane Macera
1957 52 Romantik Sanat Yönetmeni 7.1 21,340

Teneke Yıldız
1957 52 Western Sanat Yönetmeni 7.4 3,967
1957 52 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 162
1957 52 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 1,509

Yalnız Adam
1957 52 Western Sanat Yönetmeni 6.5 373
1957 52 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 282
1957 52 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 974

Vahşi Mücadele
1957 52 Western Sanat Yönetmeni 7.2 11,050
1957 52 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 1,310

Çapkın Ortaklar
1956 51 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 1,027

Yağmurcu
1956 51 Romantik Sanat Yönetmeni 7.0 2,897
1956 51 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 138
1956 51 Western Sanat Yönetmeni 6.4 782

On Emir
1956 51 Macera Sanat Yönetmeni 7.9 52,329
1956 51 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 1,430
1956 51 Macera Sanat Yönetmeni 6.8 1,321

Çok Şey Bilen Adam
1956 51 Gerilim Sanat Yönetmeni 7.5 46,850
1956 51 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.2 670

Çılgın Modeller
1955 50 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 2,702
1955 50 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 2,639
1955 50 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 2,503
1955 50 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 953

Ümitsiz saatler
1955 50 Suç Sanat Yönetmeni 7.6 6,827

Kralın Soytarısı
1955 50 Macera Sanat Yönetmeni 8.0 9,380

Hırsızlar Kralı
1955 50 Gizem Sanat Yönetmeni 7.5 50,980

Harry'nin Derdi
1955 50 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 26,948

Benim 3 melegim
1955 50 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 6,571
1955 50 Tarihi Sanat Yönetmeni 6.2 721
1955 50 Macera Sanat Yönetmeni 6.0 159
1955 50 Western Sanat Yönetmeni 6.7 818

Uzayın Keşfi
1955 50 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.8 993

İntikam Geçidi
1954 49 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 1,637
1954 49 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 1,063

Vahşi Vadiler Kraliçesi
1954 49 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 2,950
1954 49 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 48,743

Toko-ri Köprüleri
1954 49 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 4,221

Arka Pencere
1954 49 Gizem Sanat Yönetmeni 8.5 354,081

Taşralı Kız
1954 49 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 4,104
1954 49 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 543

Eğlenceler Oteli
1954 49 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 23,707
1954 49 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 902
1954 49 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 680
1954 49 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.5 195

İntikam Oku
1953 48 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 797
1953 48 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 1,482
1953 48 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 344
1953 48 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.9 2,285

Roma Tatili
1953 48 Komedi Sanat Yönetmeni 8.1 109,964
1953 48 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 1,340

Dünyalar Savaşı
1953 48 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 27,360

Casuslar Kampı
1953 48 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 44,998
1953 48 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 490
1953 48 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 282

Vadiler Aslanı
1953 48 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 30,742
1953 48 Macera Sanat Yönetmeni 6.0 305

Harikalar Sirki
1952 47 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 10,392
1952 47 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 3,604

Küçük Sheba Geri Dönüyor
1952 47 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 3,640
1952 47 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 536
1952 47 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 1,566
1952 47 Macera Sanat Yönetmeni 5.9 267
1952 47 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.3 271
1952 47 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 419
1952 47 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 823
1951 46 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 1,030

Kanlı Vadi
1951 46 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 220
1951 46 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 776

Kıyamet Kopunca
1951 46 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 6.7 5,645
1951 46 Suç Sanat Yönetmeni 7.6 5,293
1951 46 Western Sanat Yönetmeni 6.4 220
1951 46 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 777

Büyük Karnaval
1951 46 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 19,937

Canciğer Kardeşler Futbolcu
1951 46 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 618
1951 46 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 1,306
1946 41 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 996

Dehşet Bakanlığı
1944 39 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 5,033
1944 39 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 86

Çifte Tazminat
1944 39 Suç Sanat Yönetmeni 8.3 110,422
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017