Giriş Kayıt
Michael Percival

Michael Percival


Oyuncu

Michael Percival, oyuncu. (1988) Wanda Adında Bir Balık (1988), (1996) 101 Dalmaçyalı (1996), (1997) Vahşi Yaratıklar (1997), (1988) Sayılarda Boğulmak (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu 7.1 298
2008 Aile Oyuncu    

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 19,645

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Oyuncu 5.6 79,758

Wanda Adında Bir Balık
1988 Komedi Oyuncu 7.6 112,348

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Oyuncu 7.3 6,266

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Oyuncu 6.7 72,761
1986 Komedi Oyuncu 6.6 9,528
1970 Dram Oyuncu 6.1 876
1967 Dram Oyuncu 7.6 1,857
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017