Giriş Kayıt
Michael Percival

Michael Percival


Oyuncu

Michael Percival, oyuncu. (1988) Wanda Adında Bir Balık (1988), (1996) 101 Dalmaçyalı (1996), (1997) Vahşi Yaratıklar (1997), (1988) Sayılarda Boğulmak (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu 7.1 298
2008 Aile Oyuncu    

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 19,645

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Oyuncu 5.6 78,055

Wanda Adında Bir Balık
1988 Komedi Oyuncu 7.6 111,040

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Oyuncu 7.3 6,266

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Oyuncu 6.7 71,792
1986 Komedi Oyuncu 6.6 9,285
1970 Dram Oyuncu 6.1 876
1967 Dram Oyuncu 7.6 1,857
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017