Giriş Kayıt
Michael Percival

Michael Percival


Oyuncu

Michael Percival, oyuncu. (1988) Wanda Adında Bir Balık (1988), (1996) 101 Dalmaçyalı (1996), (1997) Vahşi Yaratıklar (1997), (1988) Sayılarda Boğulmak (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu 7.1 298

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 19,645

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Oyuncu 5.7 82,886

Wanda Adında Bir Balık
1988 Komedi Oyuncu 7.6 114,851

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Oyuncu 7.3 6,692

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Oyuncu 6.7 74,877
1986 Komedi Oyuncu 6.6 9,528
1978 Aile Oyuncu 7.1 827
1970 Dram Oyuncu 6.1 876
1967 Dram Oyuncu 7.6 1,857
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017