Giriş Kayıt
Michael Percival

Michael Percival


Oyuncu

Michael Percival, oyuncu. (1988) Wanda Adında Bir Balık (1988), (1996) 101 Dalmaçyalı (1996), (1997) Vahşi Yaratıklar (1997), (1988) Sayılarda Boğulmak (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu 7.1 298

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 19,645

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Oyuncu 5.7 85,892

Wanda Adında Bir Balık
1988 Komedi Oyuncu 7.6 117,240

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Oyuncu 7.3 6,914

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,624
1986 Komedi Oyuncu 6.6 9,528
1978 Aile Oyuncu 7.1 879
1970 Dram Oyuncu 6.1 1,039
1967 Dram Oyuncu 7.6 1,857
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018