Giriş Kayıt
Chris Peppe

Chris Peppe


Editör, Editör, Yönetmen

Chris Peppe, editör, editör, yönetmen. Agent Carter (2015), Forever (2014), Nikita (2010), Kazan Dairesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Editör 7.4 37,448
2016 Dram Editör 7.2 7,278
2015 Aksiyon Editör 8.0 54,556
2014 Dram Editör    
2014 Aksiyon Editör 8.1 211,094
2014 Bilim-Kurgu Editör 6.0 1,732
2014 Dram Editör 8.3 43,785
2013 Aksiyon Editör 8.1 42,344
2011 Dram Editör 6.9 465
2010 Aksiyon Yönetmen
Editör
7.7 43,426
2010 Suç Editör    
2009 Aksiyon Editör 7.6 3,436
2008 Suç Editör 7.3 8,722
2007 Suç Editör    
2007 Dram Yönetmen
Editör
7.2 5,548

Barbekü
2006 Komedi Editör 5.2 4,940
2006 Suç Editör    
2006 Suç Editör    
2005 Suç Editör 8.2 116,465

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Editör 5.7 7,366
2004 Aksiyon Editör    

Onlar
2002 Korku Editör 4.8 10,969

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Editör 7.1 12,110

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Editör 7.0 42,723

İntihar Pokeri
1997 Komedi Editör 7.0 22,924
1997 Komedi Editör 5.2 657

Kırmızı Leke
1995 Dram Editorial Department 5.2 12,225
1995 Korku Editör 4.0 5,371

Haylaz Maymun
1994 Macera Editör 5.2 5,064

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Editorial Department 4.3 11,720

Gerçeği Arayış
1992 Dram Editorial Department 5.8 10,921

Thelma Ve Louise
1991 Macera Editorial Department 7.4 106,178
1990 Komedi Editorial Department 5.4 3,190

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Editorial Department 7.3 2,795

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Editorial Department 5.5 45,558
1988 Komedi Editorial Department 5.0 7,340
1987 Dram Editorial Department 6.3 186

Kesişen Hayatlar
1987 Biyografi Editorial Department 7.5 6,006
1986 Gerilim Editorial Department 6.2 1,630
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017