Giriş Kayıt
Chris Peppe

Chris Peppe


Editör, Editör, Yönetmen

Chris Peppe, editör, editör, yönetmen. Agent Carter (2015), Forever (2014), Nikita (2010), Kazan Dairesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Editör 7.3 46,838
2016 Dram Editör 7.3 8,329
2015 Aksiyon Editör 8.0 61,633
2014 Dram Editör    
2014 Aksiyon Editör 8.0 250,542
2014 Bilim-Kurgu Editör 6.0 1,732
2014 Dram Editör 8.3 47,129
2013 Aksiyon Editör 8.0 44,283
2011 Dram Editör 6.9 465
2010 Aksiyon Editör
Yönetmen
7.7 45,170
2010 Suç Editör    
2009 Aksiyon Editör 7.6 3,436
2008 Suç Editör 7.3 9,056
2007 Suç Editör    
2007 Dram Yönetmen
Editör
7.3 5,824

Barbekü
2006 Komedi Editör 5.2 4,940
2006 Suç Editör    
2006 Suç Editör    

Kriminal
2005 Suç Editör 8.1 127,592

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Editör 5.7 7,366
2004 Aksiyon Editör    

Onlar
2002 Korku Editör 4.8 10,969

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Editör 7.1 12,110

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Editör 7.0 44,983

İntihar Pokeri
1997 Komedi Editör 7.0 23,403
1997 Komedi Editör 5.2 657

Kırmızı Leke
1995 Dram Editorial Department 5.2 13,016
1995 Korku Editör 4.0 5,371
1994 Suç Editör 7.9 1,587

Haylaz Maymun
1994 Macera Editör 5.2 5,064

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Editorial Department 4.4 12,407

Gerçeği Arayış
1992 Dram Editorial Department 5.8 11,436

Thelma Ve Louise
1991 Macera Editorial Department 7.4 115,120
1990 Komedi Editorial Department 5.4 3,190

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Editorial Department 7.3 2,795

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Editorial Department 5.5 48,310
1988 Komedi Editorial Department 5.0 7,340
1987 Dram Editorial Department 6.3 186

Kesişen Hayatlar
1987 Biyografi Editorial Department 7.5 6,006
1986 Gerilim Editorial Department 6.2 1,630
Dizi Altyazıları
Westworld (11,990) La casa de papel (2,340) 12 Monkeys (1,975) Into the Badlands (1,695) Legion (1,650) The Expanse (1,465) Fear the Walking Dead (1,141) Colony (1,007) Vikings (985) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018