Giriş Kayıt
Chris Peppe

Chris Peppe


Editör, Editör, Yönetmen

Chris Peppe, editör, editör, yönetmen. Agent Carter (2015), Forever (2014), Nikita (2010), Kazan Dairesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Editör 7.4 38,505
2016 Dram Editör 7.2 7,471
2015 Aksiyon Editör 8.0 55,586
2014 Dram Editör    
2014 Aksiyon Editör 8.1 217,693
2014 Bilim-Kurgu Editör 6.0 1,732
2014 Dram Editör 8.3 44,343
2013 Aksiyon Editör 8.1 42,641
2011 Dram Editör 6.9 465
2010 Aksiyon Yönetmen
Editör
7.7 43,684
2010 Suç Editör    
2009 Aksiyon Editör 7.6 3,436
2008 Suç Editör 7.3 8,803
2007 Suç Editör    
2007 Dram Yönetmen
Editör
7.2 5,582

Barbekü
2006 Komedi Editör 5.2 4,940
2006 Suç Editör    
2006 Suç Editör    
2005 Suç Editör 8.2 118,044

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Editör 5.7 7,366
2004 Aksiyon Editör    

Onlar
2002 Korku Editör 4.8 10,969

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Editör 7.1 12,110

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Editör 7.0 42,991

İntihar Pokeri
1997 Komedi Editör 7.0 22,924
1997 Komedi Editör 5.2 657

Kırmızı Leke
1995 Dram Editorial Department 5.2 12,428
1995 Korku Editör 4.0 5,371

Haylaz Maymun
1994 Macera Editör 5.2 5,064

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Editorial Department 4.3 11,802

Gerçeği Arayış
1992 Dram Editorial Department 5.8 10,921

Thelma Ve Louise
1991 Macera Editorial Department 7.4 107,350
1990 Komedi Editorial Department 5.4 3,190

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Editorial Department 7.3 2,795

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Editorial Department 5.5 45,942
1988 Komedi Editorial Department 5.0 7,340
1987 Dram Editorial Department 6.3 186

Kesişen Hayatlar
1987 Biyografi Editorial Department 7.5 6,006
1986 Gerilim Editorial Department 6.2 1,630
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017