Giriş Kayıt
Nico Pepe

Nico Pepe (80)


Oyuncu

Domenico Pepe, 19 Ocak 1907 Udine, Friuli-Venezia Giulia, İtalya doğumlu oyuncu. Acı Pirinç (1949) yapımıyla biliniyor.13 Ağustos 1987 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Domenico Pepe
Doğum Tarihi: 19 Ocak 1907
Ölüm Tarihi: 13 Ağustos 1987
Doğum Yeri: Udine, Friuli-Venezia Giulia, İtalya
Diğer Bir İsmi: Nico Peppe
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 61 Western Çeşitli 6.5 655
1961 54 Komedi Oyuncu 6.4 210
1960 53 Suç Oyuncu 7.1 2,096

Bilinmeyen Kişiler
1958 51 Komedi Çeşitli 8.0 6,585
1955 48 Komedi Oyuncu 5.9 137

Fâhişeler Pansiyonu
1954 47 Komedi Oyuncu 6.8 110
1954 47 Komedi Oyuncu 6.7 384
1954 47 Dram Oyuncu 6.8 18
1952 45 Komedi Oyuncu 7.2 48
1950 43 Komedi Oyuncu    

Acı Pirinç
1949 42 Dram Oyuncu 7.7 2,422
1941 34 Komedi Oyuncu 6.9 251
1939 32 Komedi Oyuncu 6.0 15
1938 31 Savaş Oyuncu    
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017