Giriş Kayıt
George Pentecost

George Pentecost (64)


Oyuncu

George Pentecost, 15 Temmuz 1939 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.23 Aralık 2003 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 23 Aralık 2003
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 55 Dram Oyuncu 7.8 31
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,353
1978 Komedi Oyuncu 7.2 6,961

Başkanın Bütün Adamları
1976 37 Biyografi Oyuncu 8.0 78,408
1974 Suç Oyuncu 8.2 5,043
1974 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (11,190) Resident Evil: The Final Chapter (9,282) Rogue One (5,048) Hidden Figures (4,920) Patriots Day (4,568) Assassin's Creed (4,025) Split (3,680) Allied (3,549) Paterson (3,453) Why Him? (3,420)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017