Giriş Kayıt
George Pentecost

George Pentecost (64)


Oyuncu

George Pentecost, 15 Temmuz 1939 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.23 Aralık 2003 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 23 Aralık 2003
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 55 Dram Oyuncu 7.8 31
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,298
1978 Komedi Oyuncu 7.2 6,883

Başkanın Bütün Adamları
1976 37 Biyografi Oyuncu 8.0 77,682
1974 Suç Oyuncu 8.1 5,001
1974 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017