Giriş Kayıt
Jonathan Penner

Jonathan Penner (55)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Jonathan Lindsay Penner, 05 Mart 1962 New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist. Sivri Kafalar (1993), The Last Supper (1995), (2000) Survivor (2000), (1996) Çilgin denizalti (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Lindsay Penner
Doğum Tarihi: 05 Mart 1962
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jonathan
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Korku Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.8 2,221
2006 44 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.1 2,470
2000 Macera Oyuncu 7.0 18,140

Çilgin denizalti
1996 34 Komedi Oyuncu 6.0 17,314
1995 33 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.8 12,240
1993 Komedi Oyuncu 6.9 29,726

Jason Cehenneme Git
1993 31 Korku Oyuncu 4.3 20,213

Sivri Kafalar
1993 31 Komedi Oyuncu 5.2 42,966

Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı
1993 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 22,622
1992 30 Korku Oyuncu    

Tutku Sarayı
1990 28 Dram Oyuncu 6.5 5,853
1989 27 Komedi Oyuncu 3.8 393
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017