Giriş Kayıt
Jonathan Penner

Jonathan Penner (55)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Jonathan Lindsay Penner, 05 Mart 1962 New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist. Sivri Kafalar (1993), The Last Supper (1995), (2000) Survivor (2000), (1996) Çilgin denizalti (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Lindsay Penner
Doğum Tarihi: 05 Mart 1962
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jonathan
Burcu: Balık
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Korku Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.3 11,759
2006 44 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.1 2,470
2000 Macera Oyuncu 7.0 18,863

Çilgin denizalti
1996 34 Komedi Oyuncu 6.0 18,169
1995 33 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.8 12,747
1993 Komedi Oyuncu 6.9 31,076

Jason Cehenneme Git
1993 31 Fantastik Oyuncu 4.3 21,815

Sivri Kafalar
1993 31 Komedi Oyuncu 5.3 44,368

Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı
1993 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 23,644
1992 30 Korku Oyuncu    

Tutku Sarayı
1990 28 Dram Oyuncu 6.5 6,378
1989 27 Komedi Oyuncu 3.9 408
Dizi Altyazıları
Vikings (9,242) Supernatural (3,976) Mr. Robot (3,824) Game of Thrones (3,290) The Big Bang Theory (3,245) Gotham (3,014) Shameless (2,899) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,874) Arrow (2,826) The Flash (1,907)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017