Giriş Kayıt
Anthony T. Pennello

Anthony T. Pennello


Dublör, Oyuncu

Anthony T. Pennello, dublör, oyuncu. (1999) 13. Kat (1999), (1997) Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), (2002) Salton Denizi (2002), (1999) BebekgenIuses (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony Penello | Anthony Pennello | Tony Pennello |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Dublör 5.8 3,056
2011 Komedi Dublör 4.2 2,489

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 271,363

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Dublör 5.8 70,125
2004 Aksiyon Dublör 4.4 34,907

Salton Denizi
2002 Suç Dublör 7.2 26,908
2001 Komedi Dublör 5.2 221
2001 Aksiyon Dublör 6.0 756
2000 Komedi Oyuncu 5.3 12,205

13. Kat
1999 Gizem Dublör 7.0 55,906

BebekgenIuses
1999 Komedi Dublör 2.6 21,019

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Dublör 6.9 200,637

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Dublör 6.5 82,181

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Dublör 6.7 37,709
1997 Dram Dublör 4.5 196

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 89,485

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870
1995 Suç Dublör
Oyuncu
5.7 1,155
1994 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,360

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6.7 135,527
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,554
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (119,030) Rick and Morty (4,456) The Defenders (3,380) The Strain (3,074) Suits (1,934) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,201) The Sinner (1,142) The Last Ship (1,120) Breaking Bad (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017