Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Anthony T. Pennello

Anthony T. Pennello


Dublör, Oyuncu

Anthony T. Pennello, dublör, oyuncu. (1999) 13. Kat (1999), (1997) Kaybedecek Bir Şey Yok (1997), (2002) Salton Denizi (2002), (1999) BebekgenIuses (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony Penello | Anthony Pennello | Tony Pennello |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Dublör 5.8 3,056
2011 Komedi Dublör 4.2 2,390

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 262,428

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Dublör 5.8 68,259
2004 Aksiyon Dublör 4.4 33,754

Salton Denizi
2002 Suç Dublör 7.2 26,908
2001 Komedi Dublör 5.2 221
2001 Aksiyon Dublör 6.0 756
2000 Komedi Oyuncu 5.3 11,903

13. Kat
1999 Gizem Dublör 7.0 53,676

BebekgenIuses
1999 Komedi Dublör 2.6 20,103

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Dublör 6.9 193,154

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Dublör 6.5 79,647
1997 Macera Dublör 5.4 1,918

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Dublör 6.7 36,611
1997 Dram Dublör 4.5 196

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 86,395

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 32,673
1995 Suç Dublör
Oyuncu
5.7 1,155
1994 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,360

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6.7 131,352
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017