Giriş Kayıt
Jay Pelissier

Jay Pelissier


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Jay Pelissier, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Demir Adam 3 (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Şimdi Ya Da Asla (2007), Kuralsız (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 53,915

Vurguncular
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 103,332

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 298,558

Kuralsız
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 170,869

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 265,173

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 588,298

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 32,573

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 367,519
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 404
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 476
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 411
2008 Dram Sanat Bölümü 7.7 91,007
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 774

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 193,617
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 4.0 55,417
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2004 Komedi Sanat Yönetmeni    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 87,081
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 21,170

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 20,462
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 83,338
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,278
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,044
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.8 94,911
1994 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 4,026
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017