Giriş Kayıt
Jay Pelissier

Jay Pelissier


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Jay Pelissier, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Demir Adam 3 (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Şimdi Ya Da Asla (2007), Kuralsız (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 97,925

Vurguncular
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 111,879

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 303,893

Kuralsız
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 173,642

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 269,074

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 594,977

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 32,719

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 370,188
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 404
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 476
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 411
2008 Dram Sanat Bölümü 7.7 91,477
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 774

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 195,492
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 4.0 55,861
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2004 Komedi Sanat Yönetmeni    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 87,771
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 21,309

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 20,462
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 84,030
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 232
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,278
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,044
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.8 96,252
1994 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 4,082
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017