Giriş Kayıt
Jay Pelissier

Jay Pelissier


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Jay Pelissier, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Demir Adam 3 (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Şimdi Ya Da Asla (2007), Kuralsız (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Vurguncular
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 97,335

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 293,762

Kuralsız
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 169,099

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 262,907

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 584,341

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 32,238

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 365,882
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 404
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 476
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 411
2008 Dram Sanat Bölümü 7.7 90,725
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 774

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 192,545
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 4.0 55,095
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2004 Komedi Sanat Yönetmeni    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 86,676
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 21,092

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 20,170
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 82,980
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,278
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,044
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.8 94,109
1994 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 3,997
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017