Giriş Kayıt
Jay Pelissier

Jay Pelissier


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Jay Pelissier, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Demir Adam 3 (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Şimdi Ya Da Asla (2007), Kuralsız (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Vurguncular
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 83,262

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 289,721

Kuralsız
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 165,549

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 255,776

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 576,411

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 31,607

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 362,367
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 404
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 476
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 411
2008 Dram Sanat Bölümü 7.7 90,149
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 774

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 190,282
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 4.0 54,507
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2004 Komedi Sanat Yönetmeni    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 85,919
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 20,950

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 20,170
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 82,250
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,278
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,044
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.8 92,519
1994 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 3,942
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017