Giriş Kayıt
Jay Pelissier

Jay Pelissier


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Jay Pelissier, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Demir Adam 3 (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Şimdi Ya Da Asla (2007), Kuralsız (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 138,328

Vurguncular
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 124,136

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 310,473

Kuralsız
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 178,747

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 275,120

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 606,414

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 33,018

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 375,560
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 404
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 476
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 411
2008 Dram Sanat Bölümü 7.7 92,267
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 774

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 199,040
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 4.0 56,768
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2004 Komedi Sanat Yönetmeni    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 89,146
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 21,603

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 20,462
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 85,106
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 232
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,278
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,044
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.8 98,520
1994 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 4,168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017