Giriş Kayıt
Jay Pelissier

Jay Pelissier


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Jay Pelissier, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Demir Adam 3 (2013), Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Şimdi Ya Da Asla (2007), Kuralsız (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 143,628

Vurguncular
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 127,404

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 312,541

Kuralsız
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 180,401

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 277,062

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 611,307

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 33,018

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 377,370
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 404
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 476
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 431
2008 Dram Sanat Bölümü 7.7 92,664
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 774

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 200,227
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 4.0 57,201
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2004 Komedi Sanat Yönetmeni    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 89,626
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 21,711

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 20,462
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 85,495
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 232
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,278
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 1,044
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.8 99,553
1994 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 4,197
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017