Giriş Kayıt
Jeremy Peirson

Jeremy Peirson


Sesler

Jeremy Peirson, sesler. Saplantı (2017), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2012) Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy Pierson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 5.7 93,467

Saplantı
2017 Dram Sesler 5.0 9,734

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.5 232,106
2015 Komedi Sesler 7.4 20,140

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 485,661

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 64,138

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.7 359,356

Evrim
2014 Dram Sesler 6.3 196,854

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.5 554,574

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sesler 7.4 479,807

Hayat Ağacı
2011 Dram Sesler 6.8 151,186
2011 Dram Sesler 6.8 582

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sesler 6.9 103,003
2010 Aksiyon Sesler 4.7 50,082

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 101,324

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 252,320
2009 Aksiyon Sesler 7.6 434,095

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 45,567

Sakar Polis
2009 Aksiyon Sesler 5.2 92,189
2009 Animasyon Sesler 6.6 1,080

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 57,550

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 606,196

Gürültü
2007 Komedi Sesler 6.2 3,872
2007 Dram Sesler 7.2 168
2007 Animasyon Sesler 8.2 353

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 34,776

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Sesler 4.0 7,945

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,495
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 128,608

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sesler 7.1 97,249

Çete
2006 Suç Sesler 6.9 37,507

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 102,908

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 76,661
2005 Komedi Sesler 6.4 62,749
2005 Dram Sesler 7.0 264,015

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 295,013
2004 Komedi Sesler 5.4 13,839

Sisler Evi
2003 Dram Sesler 7.6 60,338

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 48,103

Büyük Balık
2003 Macera Sesler 8.0 379,177

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 37,868
2003 Aksiyon Sesler 6.8 1,848

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 125,296

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 55,188

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 295,335

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 34,934

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 27,566

Kontrol Dışı
2001 Dram Sesler 6.1 26,743

Yarışçı
2001 Aksiyon Sesler 4.5 35,560

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 51,127

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sesler 6.1 61,463

Lanetli Tepe
1999 Korku Sesler 5.6 48,750
1997 Animasyon Sesler 7.3 39,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018