Giriş Kayıt
Jeremy Peirson

Jeremy Peirson


Sesler

Jeremy Peirson, sesler. Saplantı (2017), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2012) Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy Pierson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 5.7 89,753

Saplantı
2017 Dram Sesler 5.0 9,296

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.5 229,186
2015 Komedi Sesler 7.4 19,902

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 480,824

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 63,626

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.7 356,654

Evrim
2014 Dram Sesler 6.3 195,690

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.5 551,678

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sesler 7.4 477,079

Hayat Ağacı
2011 Dram Sesler 6.8 150,366
2011 Dram Sesler 6.8 582

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sesler 6.9 102,521
2010 Aksiyon Sesler 4.7 49,759

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 100,762

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 250,696
2009 Aksiyon Sesler 7.6 431,406

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 45,330

Sakar Polis
2009 Aksiyon Sesler 5.2 91,646
2009 Animasyon Sesler 6.6 1,080

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 57,156

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 601,885

Gürültü
2007 Komedi Sesler 6.2 3,872
2007 Dram Sesler 7.2 168
2007 Animasyon Sesler 8.2 353

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 34,605

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Sesler 4.0 7,945

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,332
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 128,091

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sesler 7.1 96,774

Çete
2006 Suç Sesler 6.9 37,107

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 102,287

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 76,300
2005 Komedi Sesler 6.4 62,310
2005 Dram Sesler 7.0 262,222

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 293,229
2004 Komedi Sesler 5.4 13,756

Sisler Evi
2003 Dram Sesler 7.6 60,093

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 48,103

Büyük Balık
2003 Macera Sesler 8.0 377,589

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 37,725
2003 Aksiyon Sesler 6.8 1,848

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 124,234

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 55,027

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 293,352

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 34,934

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 27,566

Kontrol Dışı
2001 Dram Sesler 6.1 26,743

Yarışçı
2001 Aksiyon Sesler 4.5 35,560

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 50,957

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sesler 6.1 61,156

Lanetli Tepe
1999 Korku Sesler 5.6 48,525
1997 Animasyon Sesler 7.3 39,508
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018