Giriş Kayıt
Jeremy Peirson

Jeremy Peirson


Sesler

Jeremy Peirson, sesler. Saplantı (2017), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2012) Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy Pierson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 5.8 42,743

Saplantı
2017 Dram Sesler 5.0 6,314

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.6 214,042
2015 Komedi Sesler 7.4 19,224

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.8 456,998

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 61,540

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.7 342,683

Evrim
2014 Dram Sesler 6.3 189,730

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.6 537,114

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sesler 7.4 462,869

Hayat Ağacı
2011 Dram Sesler 6.8 146,531
2011 Dram Sesler 6.8 582

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sesler 6.9 100,271
2010 Aksiyon Sesler 4.7 48,574

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 98,413

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 244,748
2009 Aksiyon Sesler 7.6 419,916

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 44,337

Sakar Polis
2009 Aksiyon Sesler 5.2 89,446
2009 Animasyon Sesler 6.6 1,080

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 55,500

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 581,045

Gürültü
2007 Komedi Sesler 6.2 3,872
2007 Dram Sesler 7.2 168
2007 Animasyon Sesler 8.2 353

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 33,962

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Sesler 4.0 7,945
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 46,600

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 126,048

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sesler 7.1 94,653

Çete
2006 Suç Sesler 6.9 35,855

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 99,663

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 74,755
2005 Komedi Sesler 6.4 61,190
2005 Dram Sesler 6.9 254,343

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 284,977
2004 Komedi Sesler 5.3 13,456

Sisler Evi
2003 Dram Sesler 7.6 58,856

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 48,103

Büyük Balık
2003 Macera Sesler 8.0 369,882

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 36,938
2003 Aksiyon Sesler 6.8 1,848

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 119,080

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 54,026

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 284,764

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 34,934

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 27,566

Kontrol Dışı
2001 Dram Sesler 6.1 26,368

Yarışçı
2001 Aksiyon Sesler 4.5 35,560

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 49,950

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sesler 6.1 59,916

Lanetli Tepe
1999 Korku Sesler 5.6 47,507
1997 Animasyon Sesler 7.3 38,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017