Giriş Kayıt
Jeremy Peirson

Jeremy Peirson


Sesler

Jeremy Peirson, sesler. Saplantı (2017), (2007) Ben Efsaneyim (2007), (2013) Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), (2012) Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy Pierson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sesler 6.0 12,041

Saplantı
2017 Dram Sesler 4.9 4,695

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sesler 6.6 209,225
2015 Komedi Sesler 7.4 18,888

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.8 449,861

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 60,933

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sesler 6.7 338,238

Evrim
2014 Dram Sesler 6.3 187,433

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sesler 7.6 532,278

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sesler 7.4 458,442

Hayat Ağacı
2011 Dram Sesler 6.8 145,189
2011 Dram Sesler 6.8 582

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Sesler 6.9 99,626
2010 Aksiyon Sesler 4.7 48,225

Salgın
2010 Korku Sesler 6.5 97,611

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sesler 7.0 242,923
2009 Aksiyon Sesler 7.6 415,943

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 44,054

Sakar Polis
2009 Aksiyon Sesler 5.2 88,767
2009 Animasyon Sesler 6.6 1,080

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Sesler 4.5 55,003

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 574,442

Gürültü
2007 Komedi Sesler 6.2 3,872
2007 Dram Sesler 7.2 168
2007 Animasyon Sesler 8.2 353

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 33,729

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Sesler 4.0 7,945
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 46,475

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 125,321

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sesler 7.1 93,912

Çete
2006 Suç Sesler 6.9 35,446

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Sesler 5.1 98,811

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 74,284
2005 Komedi Sesler 6.4 60,844
2005 Dram Sesler 6.9 251,856

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 282,322
2004 Komedi Sesler 5.3 13,350

Sisler Evi
2003 Dram Sesler 7.6 58,489

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 48,103

Büyük Balık
2003 Macera Sesler 8.0 367,488

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 36,418
2003 Aksiyon Sesler 6.8 1,848

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 117,812

Simone
2002 Komedi Sesler 6.1 53,301

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 282,889

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 34,934

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 26,908

Kontrol Dışı
2001 Dram Sesler 6.1 26,298

Yarışçı
2001 Aksiyon Sesler 4.5 35,560

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 49,655

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Sesler 6.1 59,483

Lanetli Tepe
1999 Korku Sesler 5.6 47,127
1997 Animasyon Sesler 7.2 38,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017