Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Anne Peiponen

Anne Peiponen


Kostümcü

Anne Peiponen, kostümcü. Spinning Boris (2003), İntikam Pazarlığı (1995), Ateş Yılanı (2007), Ölüler Ülkesi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ann Peiponen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kostüm Bölümü 5.0 38,522

Körlük
2008 Dram Kostüm Bölümü 6.6 60,651

Ateş Yılanı
2007 Korku Kostüm Bölümü 3.5 738
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.7 7

Boston'da Noel
2005 Komedi Kostüm Bölümü    

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Kostüm Bölümü 6.2 80,364
2003 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 906

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Kostüm Bölümü    
2000 Dram Kostüm Bölümü    
1996 Aile Kostüm Bölümü 5.9 233

İntikam Pazarlığı
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.4 637
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017