Giriş Kayıt
Anne Peiponen

Anne Peiponen


Kostümcü

Anne Peiponen, kostümcü. Rated X (2000), Spinning Boris (2003), İntikam Pazarlığı (1995), Ateş Yılanı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ann Peiponen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kostüm Bölümü 5.0 40,060

Körlük
2008 Dram Kostüm Bölümü 6.6 62,700

Ateş Yılanı
2007 Korku Kostüm Bölümü 3.5 738
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.7 7

Boston'da Noel
2005 Komedi Kostüm Bölümü    

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Kostüm Bölümü 6.2 83,477
2003 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 906

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Kostüm Bölümü    
2000 Biyografi Kostüm Bölümü 5.9 3,074
1996 Aile Kostüm Bölümü 5.9 233
1995 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 141

İntikam Pazarlığı
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.4 637
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018