Giriş Kayıt
Pai Wei

Pai Wei


Oyuncu

Pai Wei, Çin doğumlu oyuncu. Genç Üstad (1980), Lin Shi Rong (1979), Hao xia (1979), 5 Zehirler (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Çin
Diğer Bir İsmi: Pak Wai | Pei Wei
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Prodigal Son
1981 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,353
1980 Aksiyon Oyuncu 6.7 305

Genç Üstad
1980 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,802
1979 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,634
1979 Aksiyon Oyuncu 7.1 941

Altın Kollu Çocuk
1979 Aksiyon Oyuncu 7.3 825
1978 Aksiyon Oyuncu 7.1 677

5 Zehirler
1978 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,229
1978 Aksiyon Oyuncu 6.2 89
1977 Aksiyon Oyuncu 6.2 228
1977 Aksiyon Oyuncu 6.8 44
1976 Aksiyon Oyuncu 7.0 735
1975 Aksiyon Oyuncu 5.6 624
1975 Aksiyon Oyuncu 6.8 514
1975 Komedi Oyuncu 6.7 45
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017