Giriş Kayıt
Tim Pedegana

Tim Pedegana


Yapım Yöneticisi, Editör, Oyuncu

Tim Pedegana, yapım yöneticisi, editör, oyuncu. Yapay Oyun (2014), Tetikçiler (2012), Düzenbaz (2013), 21 Gram (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy J. Pedegana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 314
2017 Dram Editorial Department    

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Yapım Yöneticisi 3.9 1,309

Altın
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 23,448

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 9,358

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 8,780
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.7 1,078
2016 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 4,498
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 98,936
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 14,965
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 67,939
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 395

Yapay Oyun
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.1 535,849

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 68,262
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 2,139
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.8 3,056

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 82,273

Düzenbaz
2013 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 381,008

Arınma Gecesi
2013 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 155,760
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 1,410

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 57,066

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 53,368

Göçebe
2013 Macera Yapım Yöneticisi 5.9 97,312

Entrika
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 43,655

Umut Işığım
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 567,136

Tetikçiler
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 454,810
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 7,917
2012 Dram Yapım Yöneticisi    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 102,112

Hayat Ağacı
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 144,227

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 24,928
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 16,578

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 7,762

Nefes Nefese
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,518
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 41,112
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 6,476
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 23,325

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 90,949
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 9,515

13. Gün
2009 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 79,188

Doğmamış
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 43,827
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 15,551

Gammaz Yürek
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 4,231

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 7,596
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.1 14,651
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 6,384

Şantaj
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 33,968

Büyülü Tat
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 7,135

Özgürlük Yolu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 8.1 462,517
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 2,746

Otostopçu
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 36,222
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.8 9,018

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 33,468

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 59,024

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 20,450

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 18,708

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 3,183
2006 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 6,853

E-katil
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 23,280

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 40,860

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 89,661
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 43,685

Tesadüfler
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 58,202

21 Gram
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 198,209
2002 Dram Yapım Yöneticisi    
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,832

Annem Uğruna
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 9,662

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 8,184

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 4,329
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 5,544
1995 Dram Editorial Department 5.0 941

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 69,675

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.2 18,551

Çizgi Ötesi
1990 Dram Çeşitli 6.6 65,193
1989 Komedi Çeşitli 6.4 8,836
1988 Fantastik Çeşitli 5.5 2,733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017