Giriş Kayıt
Tim Pedegana

Tim Pedegana


Yapım Yöneticisi, Editör, Oyuncu

Tim Pedegana, yapım yöneticisi, editör, oyuncu. Yapay Oyun (2014), Tetikçiler (2012), Düzenbaz (2013), 21 Gram (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy J. Pedegana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department    

Altın
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.5 5,123
2016 Dram Yapım Yöneticisi 2.9 460

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 7,393

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 7,290
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.7 966
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 13,755
2016 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 4,015
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 93,571
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 65,157
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 395

Yapay Oyun
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.1 518,975

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 65,764
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 2,139
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.8 3,056

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 80,597

Düzenbaz
2013 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 372,475

Arınma Gecesi
2013 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 151,575
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 1,410

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 55,971

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 52,289

Göçebe
2013 Macera Yapım Yöneticisi 5.9 95,500

Entrika
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 42,876

Umut Işığım
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 555,224

Tetikçiler
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 445,693
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 7,715
2012 Dram Yapım Yöneticisi    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 100,250

Hayat Ağacı
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 141,451

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 24,522
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 16,281

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 7,762

Nefes Nefese
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,518
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 40,410
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 6,307
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 22,978

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 88,765
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 9,363

13. Gün
2009 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 77,661

Doğmamış
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 43,123
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 15,551

Gammaz Yürek
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 4,231

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 7,517
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.1 14,484
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 6,218

Şantaj
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 33,463

Büyülü Tat
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 7,135

Özgürlük Yolu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 8.2 450,008
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 2,746

Otostopçu
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 35,702
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.8 8,832

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 33,166

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 58,064

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 20,092

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 18,236

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 3,183
2006 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 6,699

E-katil
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 23,280

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 39,938

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 84,373
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 43,314

Tesadüfler
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 57,674

21 Gram
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 195,285
2002 Dram Yapım Yöneticisi    
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,814

Annem Uğruna
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 9,645

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 8,184

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 4,329
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 5,544
1995 Dram Editorial Department 5.0 941

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 68,269

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.2 18,031

Çizgi Ötesi
1990 Dram Çeşitli 6.6 63,680
1989 Komedi Çeşitli 6.4 8,793
1988 Fantastik Çeşitli 5.5 2,733
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017