Giriş Kayıt
Tim Pedegana

Tim Pedegana


Yapım Yöneticisi, Editör, Oyuncu

Tim Pedegana, yapım yöneticisi, editör, oyuncu. Yapay Oyun (2014), Tetikçiler (2012), Düzenbaz (2013), 21 Gram (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy J. Pedegana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarını Yok
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 2,065
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 2,017

Kardaki İzler
2017 Suç Yapım Yöneticisi 7.8 67,834

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 74,393
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 6,253
2017 Dram Editorial Department    

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Yapım Yöneticisi 4.5 2,493

Altın
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 36,107

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 10,444

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 10,007
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.7 1,078

Vadeli Hayat
2016 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 4,978
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 104,051
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 16,080
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 71,598
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 395

Yapay Oyun
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.0 554,824

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 70,430
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 2,350
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.8 3,056

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 84,609

Düzenbaz
2013 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 389,236

Arınma Gecesi
2013 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 160,964
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 1,410

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 58,287

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 54,827

Göçebe
2013 Macera Yapım Yöneticisi 5.9 99,364

Entrika
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 44,534

Umut Işığım
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 580,218

Tetikçiler
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 465,689
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 8,062
2012 Dram Yapım Yöneticisi    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 104,284

Hayat Ağacı
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 147,310

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,577
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 16,791

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 7,762

Nefes Nefese
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,518
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 41,827
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 6,476
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 23,671

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 93,392
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 9,515

13. Gün
2009 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 81,856

Doğmamış
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 44,505
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 15,551

Gammaz Yürek
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 4,231

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 7,681

Kayıp Yol
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 6,444
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.0 14,823

Şantaj
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 34,551

Büyülü Tat
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 7,135

Özgürlük Yolu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 8.1 477,074
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 2,746

Otostopçu
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 36,795
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 9,185

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 33,796

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 60,438

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 20,666

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 19,189

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 3,183
2006 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 6,853

E-katil
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 23,280

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 41,841

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 92,445
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 44,196

Tesadüfler
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 58,570

21 Gram
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 201,683
2002 Dram Yapım Yöneticisi    
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 1,859

Annem Uğruna
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 9,662

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 8,184

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 4,329
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 5,544
1995 Dram Editorial Department 5.0 941

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 71,431

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.3 18,791

Çizgi Ötesi
1990 Dram Çeşitli 6.6 68,512
1989 Komedi Çeşitli 6.4 9,087
1988 Fantastik Çeşitli 5.5 2,733
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017