Giriş Kayıt
Tim Pedegana

Tim Pedegana


Yapım Yöneticisi, Editör, Oyuncu

Tim Pedegana, yapım yöneticisi, editör, oyuncu. Yapay Oyun (2014), Tetikçiler (2012), Düzenbaz (2013), 21 Gram (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy J. Pedegana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapım Yöneticisi    
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 870

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 42,203
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 4,490

Kardaki İzler
2017 Suç Yapım Yöneticisi 7.9 33,133
2017 Dram Editorial Department    

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Yapım Yöneticisi 4.4 2,192

Altın
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 33,293

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 10,179

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 9,554
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.7 1,078

Vadeli Hayat
2016 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 4,855
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 102,642
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 15,803
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 70,854
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 395

Yapay Oyun
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.0 549,576

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 69,942
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 2,139
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.8 3,056

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 83,925

Düzenbaz
2013 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 387,253

Arınma Gecesi
2013 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 159,726
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 1,410

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 57,972

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 54,440

Göçebe
2013 Macera Yapım Yöneticisi 5.9 98,855

Entrika
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 44,251

Umut Işığım
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 576,768

Tetikçiler
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 462,814
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 8,062
2012 Dram Yapım Yöneticisi    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 103,653

Hayat Ağacı
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 146,519

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,388
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 16,791

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 7,762

Nefes Nefese
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,518
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 41,638
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 6,476
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 23,572

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 92,678
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 9,515

13. Gün
2009 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 81,038

Doğmamış
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 44,334
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 15,551

Gammaz Yürek
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 4,231

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 7,681

Kayıp Yol
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 6,444
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.1 14,651

Şantaj
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 34,429

Büyülü Tat
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 7,135

Özgürlük Yolu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 8.1 473,281
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 2,746

Otostopçu
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 36,680
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 9,171

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 33,700

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 60,012

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 20,607

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 19,085

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 3,183
2006 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 6,853

E-katil
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 23,280

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 41,597

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 91,756
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 44,043

Tesadüfler
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 58,570

21 Gram
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 200,761
2002 Dram Yapım Yöneticisi    
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 1,859

Annem Uğruna
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 9,662

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 8,184

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 4,329
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 5,544
1995 Dram Editorial Department 5.0 941

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 70,982

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.3 18,791

Çizgi Ötesi
1990 Dram Çeşitli 6.6 67,790
1989 Komedi Çeşitli 6.4 9,087
1988 Fantastik Çeşitli 5.5 2,733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017