Giriş Kayıt
Tim Pedegana

Tim Pedegana


Yapım Yöneticisi, Editör, Oyuncu

Tim Pedegana, yapım yöneticisi, editör, oyuncu. Yapay Oyun (2014), Tetikçiler (2012), Düzenbaz (2013), 21 Gram (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy J. Pedegana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarını Yok
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 6,557

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 9,192

Kardaki İzler
2017 Suç Yapım Yöneticisi 7.8 123,661

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 122,404
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 10,525
2017 Dram Editorial Department 5.4 137

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Yapım Yöneticisi 4.7 3,172

Altın
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 43,564

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 11,563

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 11,437
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.7 1,324

Vadeli Hayat
2016 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 5,365
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 109,677
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 17,259
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 74,573
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 395

Yapay Oyun
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.0 575,793

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 73,503
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 2,350
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.8 3,565

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 87,639

Düzenbaz
2013 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 398,863

Arınma Gecesi
2013 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 166,334
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 1,410
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 1,581

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 59,357

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 56,312

Göçebe
2013 Macera Yapım Yöneticisi 5.9 101,619

Entrika
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 45,328

Umut Işığım
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 593,645

Tetikçiler
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 477,177
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 8,345

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 106,685

Hayat Ağacı
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 150,419

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 25,904
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 17,310

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 7,762

Nefes Nefese
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,518
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 42,559
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 6,476
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 24,039

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 95,632
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 9,515

13. Gün
2009 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 84,116

Doğmamış
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 45,336
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 15,551

Gammaz Yürek
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 4,231

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 7,681

Kayıp Yol
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 6,444
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.0 14,823

Şantaj
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 35,184

Büyülü Tat
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 7,135

Özgürlük Yolu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 8.1 496,209
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 2,746

Otostopçu
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 37,396
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 9,406

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 34,209

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 61,573

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 20,666

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 19,621

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 3,183
2006 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 7,128

E-katil
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 24,229

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 42,925

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 94,322
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 44,856

Tesadüfler
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 58,570

21 Gram
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 205,313
2002 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 2,598
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 1,859

Annem Uğruna
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 9,662

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 8,184

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 4,329
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 5,544
1995 Dram Editorial Department 5.0 941

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 74,492

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.3 19,482

Çizgi Ötesi
1990 Dram Çeşitli 6.6 71,410
1989 Komedi Çeşitli 6.4 9,347
1988 Fantastik Çeşitli 5.5 2,733
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018