Giriş Kayıt
Tim Pedegana

Tim Pedegana


Yapım Yöneticisi, Editör, Oyuncu

Tim Pedegana, yapım yöneticisi, editör, oyuncu. Yapay Oyun (2014), Tetikçiler (2012), Düzenbaz (2013), 21 Gram (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy J. Pedegana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department    

Altın
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 7,764
2016 Dram Yapım Yöneticisi 3.1 516

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 8,057

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 7,603
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.7 1,014
2016 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 4,153
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 95,131
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 14,154
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 65,887
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 395

Yapay Oyun
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.1 525,271

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 66,403
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 2,139
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.8 3,056

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 81,001

Düzenbaz
2013 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 375,140

Arınma Gecesi
2013 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 152,533
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 1,410

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 56,192

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 52,603

Göçebe
2013 Macera Yapım Yöneticisi 5.9 95,883

Entrika
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 42,999

Umut Işığım
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 559,266

Tetikçiler
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 448,050
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 7,779
2012 Dram Yapım Yöneticisi    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 100,747

Hayat Ağacı
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 142,187

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 24,600
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 16,369

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 7,762

Nefes Nefese
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,518
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 40,580
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 6,476
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 23,080

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 89,430
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 9,399

13. Gün
2009 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 77,963

Doğmamış
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 43,244
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 15,551

Gammaz Yürek
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 4,231

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 7,544
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.1 14,484
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 6,218

Şantaj
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 33,589

Büyülü Tat
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 7,135

Özgürlük Yolu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 8.1 453,313
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 2,746

Otostopçu
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 35,785
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.8 8,853

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 33,225

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 58,347

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 20,092

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 18,357

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 3,183
2006 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 6,805

E-katil
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 23,280

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 40,152

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 85,170
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 43,446

Tesadüfler
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 57,797

21 Gram
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 196,089
2002 Dram Yapım Yöneticisi    
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,832

Annem Uğruna
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 9,662

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 8,184

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 4,329
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 5,544
1995 Dram Editorial Department 5.0 941

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 68,576

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.2 18,031

Çizgi Ötesi
1990 Dram Çeşitli 6.6 63,900
1989 Komedi Çeşitli 6.4 8,836
1988 Fantastik Çeşitli 5.5 2,733
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017