Giriş Kayıt
Tim Pedegana

Tim Pedegana


Yapım Yöneticisi, Editör, Oyuncu

Tim Pedegana, yapım yöneticisi, editör, oyuncu. Yapay Oyun (2014), Tetikçiler (2012), Düzenbaz (2013), 21 Gram (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Timothy J. Pedegana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department    
2016 Dram Yapım Yöneticisi 2.6 387

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 6,491

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 6,952
2016 Komedi Yapım Yöneticisi
Editorial Department
5.7 880
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 13,139
2016 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 3,849
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 91,031
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 64,010
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 395

Yapay Oyun
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.1 511,833

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 64,900
2014 Suç Yapım Yöneticisi 4.8 2,139
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.8 3,056

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 80,033

Düzenbaz
2013 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 369,625

Arınma Gecesi
2013 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 150,136
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 5.7 1,410

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 55,650

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 3.5 51,909

Göçebe
2013 Macera Yapım Yöneticisi 5.9 94,916

Entrika
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 42,684

Umut Işığım
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 551,797

Tetikçiler
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 442,578
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 7,551
2012 Dram Yapım Yöneticisi    

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 99,570

Hayat Ağacı
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 140,476

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 24,364
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 16,162

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 7,762

Nefes Nefese
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,518
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 40,194
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 6,307
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 22,905

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 87,715
2009 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 9,290

13. Gün
2009 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 77,272

Doğmamış
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 42,996
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 15,551

Gammaz Yürek
2009 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 4,231

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 7,477
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.1 14,484
2008 Suç Yapım Yöneticisi 5.7 6,218

Şantaj
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 33,326

Büyülü Tat
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 7,135

Özgürlük Yolu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 8.2 445,502
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 2,746

Otostopçu
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 35,571
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.8 8,748

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 33,101

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 57,682

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 20,092

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 18,034

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 3,183
2006 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 6,699

E-katil
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 23,280

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 39,610

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 83,776
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 43,022

Tesadüfler
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 57,539

21 Gram
2003 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 194,296
2002 Dram Yapım Yöneticisi    
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,814

Annem Uğruna
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 9,516

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 8,184

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 4,329
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 5,544
1995 Dram Editorial Department 5.0 941

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 67,852

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.2 18,031

Çizgi Ötesi
1990 Dram Çeşitli 6.5 63,389
1989 Komedi Çeşitli 6.4 8,737
1988 Fantastik Çeşitli 5.5 2,733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017