Giriş Kayıt
Pippa Pearthree

Pippa Pearthree (61)


Oyuncu

Pippa Pearthree, 23 Eylül 1956 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Lanetliler Kasabası (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1956
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgür Woodstock
2009 53 Komedi Oyuncu 6.7 26,275
2007 51 Dram Oyuncu 5.8 451

İlk Doğanlar
2007 51 Dram Oyuncu 4.7 2,782

Onaltıncı Raund
1999 43 Biyografi Oyuncu 7.6 82,859

Lanetliler Kasabası
1995 39 Korku Oyuncu 5.6 24,015
1992 36 Dram Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,466
1984 28 Dram Oyuncu 6.2 2,399
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,157
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,997) Den of Thieves (2,922) Maze Runner: The Death Cure (2,702) Winchester (2,451) Hostiles (2,225) 12 Strong (1,773) A martfüi rém (1,639) The Commuter (1,309) Submergence (1,171) Bleeding Steel (1,170)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018