Giriş Kayıt
Richard Pearson

Richard Pearson


Editör, Oyuncu, Editör

Richard Pearson, editör, oyuncu, editör. Demir Adam 2 (2010), Medusa Darbesi (2004), Bond 22 (2008), Malefiz (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Editör    

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Editör 6.8 150,931

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Editör 7.4 180,217

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Editör 6.3 151,063

Malefiz
2014 Aksiyon Editör 7.0 273,145

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Editör 5.4 65,207

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Editör 6.8 176,608

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Editör 7.0 567,124

Bond 22
2008 Aksiyon Editör 6.6 351,839

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Editör 6.5 175,866

Zafer Patenleri
2007 Komedi Editör 6.3 136,908

Uçuş 93
2006 Aksiyon Editör 7.6 87,155
2005 Dram Editör 7.0 43,507

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Editör 6.0 4,002

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Editör 7.8 377,447
2003 Aksiyon Editör 6.7 86,796

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Editör
Oyuncu
6.1 283,014

Komplo
2001 Aksiyon Editör 6.8 106,469

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Editör 5.3 127,043

Büyük Yem
2000 Aksiyon Editorial Department 5.7 9,109
2000 Suç Editör 5.6 12,062

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Editör 6.4 59,117

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Editör 6.2 14,771
1998 Aksiyon Editör
Çeşitli
8.9 7,138
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017