Giriş Kayıt
William Pearson

William Pearson


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

William Pearson, müzisyen, sesler, müzisyen. Aşk Bir Fahişedir (1993), Antik Yabancılar (2009), Comic Book Men (2012), The Scribbler (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Tarihi Müzik 6.8 8
2014 Belgesel Müzik 7.5 203
2014 Belgesel Müzik 7.1 377
2014 Reality-TV Müzik 5.0 134
2014 Reality-TV Müzik 6.9 2,544
2014 Gizem Müzik 5.4 4,001
2013 Dram Müzik    
2013 Müzik 6.9 316
2013 Dram Müzik 8.2 77,867
2013 Müzik 3.2 100
2013 Reality-TV Müzik 7.2 347
2012 Reality-TV Müzik 7.7 4,686
2012 Dram Müzik 5.7 234
2012 Dram Müzik 5.3 361
2012 Reality-TV Müzik 6.7 477
2012 Reality-TV Müzik 6.1 115
2011 Reality-TV Müzik 7.8 867
2011 Belgesel Müzik 6.7 310
2010 Reality-TV Müzik    
2010 Reality-TV Müzik 5.8 620
2010 Reality-TV Müzik 6.0 2,796
2010 Aksiyon Müzik 6.6 185
2010 Belgesel Müzik 6.5 274
2010 Korku Müzik 3.2 610
2010 Belgesel Müzik    
2009 Belgesel Müzik    

Antik Yabancılar
2009 Belgesel Müzik 7.4 6,954
2009 Gerilim Müzik 4.8 893
2009 Suç Müzik 5.8 5,898
2009 Belgesel Sesler 7.0 67
2008 Belgesel Müzik 8.1 1,084
2008 Aksiyon Müzik 5.0 736

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Müzik 5.9 4,417
2007 Belgesel Müzik 7.8 2,985
2006 Müzik 8.0 1,515

Lanetli Ada
2006 Korku Müzik 3.7 57,444
2006 Komedi Müzik    

Kör Aşk
2006 Komedi Müzik 6.1 10,219
2006 Macera Müzik 5.6 6,853

Karanlık Su
2005 Dram Müzik 5.6 54,207

Şut ve Gool
2005 Komedi Müzik 5.6 31,994

Bir Sosyopatın İtirafları
2005 Komedi Müzik    

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Müzik 7.7 66,441
2004 Komedi Müzik 6.2 1,191
2004 Belgesel Müzik    
2004 Aile Müzik 5.8 12
2003 Belgesel Müzik 8.4 1,996

Kimlik
2003 Gizem Müzik 7.3 198,185
2003 Komedi Müzik    
2003 Biyografi Müzik    

Sekreter
2002 Komedi Müzik 7.0 73,962
2002 Aksiyon Müzik    
2001 Dram Müzik    
2000 Dram Müzik    

Kumsal
2000 Macera Müzik 6.6 197,513

Günaha Davet
2000 Dram Müzik 5.4 947

Kutsal Duman
1999 Dram Müzik 5.9 12,265
1999 Suç Müzik 5.3 1,858

Korkunç Politika
1999 Suç Müzik 7.2 73,542
1999 Dram Müzik    

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Müzik 5.7 5,352
1996 Dram Müzik    
1996 Komedi Müzik 4.9 3,547

Çavuş Bilko
1996 Komedi Müzik 5.7 19,195

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 491,032

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 Dram Müzik 6.4 4,443

Küçük Zampara
1994 Komedi Müzik 5.5 9,728
1994 Komedi Müzik 6.2 10,579
1994 Belgesel Müzik 8.2 1,215

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Müzik 6.6 11,711
1993 Bilim-Kurgu Müzik    

Sahne Işıkları
1992 Komedi Müzik 7.5 8,340
1991 Aksiyon Müzik 6.1 2,060
1987 Aksiyon Müzik    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Müzik
Müzik
5.2 4,912
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018