Giriş Kayıt
William Pearson

William Pearson


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

William Pearson, müzisyen, sesler, müzisyen. Aşk Bir Fahişedir (1993), Antik Yabancılar (2009), Comic Book Men (2012), The Scribbler (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Tarihi Müzik 6.8 8
2014 Belgesel Müzik 7.5 203
2014 Belgesel Müzik 7.1 377
2014 Reality-TV Müzik 5.0 134
2014 Reality-TV Müzik 6.9 1,959
2014 Gizem Müzik 5.4 3,736
2013 Dram Müzik    
2013 Müzik    
2013 Dram Müzik 8.2 67,450
2013 Müzik 3.2 100
2013 Reality-TV Müzik 7.2 347
2012 Reality-TV Müzik 7.7 4,421
2012 Dram Müzik 5.7 234
2012 Dram Müzik 5.3 361
2012 Reality-TV Müzik 6.6 396
2012 Reality-TV Müzik 6.1 115
2011 Reality-TV Müzik 7.8 867
2010 Reality-TV Müzik    
2010 Reality-TV Müzik 5.8 620
2010 Aksiyon Müzik 6.6 185
2010 Belgesel Müzik 6.5 274
2010 Korku Müzik 3.2 610
2010 Belgesel Müzik    
2009 Belgesel Müzik    

Antik Yabancılar
2009 Belgesel Müzik 7.4 6,640
2009 Gerilim Müzik 4.8 893
2009 Suç Müzik 5.8 5,898
2009 Belgesel Sesler 7.0 67
2008 Aksiyon Müzik 5.0 736

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Müzik 5.9 4,417
2007 Belgesel Müzik 7.8 2,985
2006 Müzik 8.0 1,515

Lanetli Ada
2006 Korku Müzik 3.7 55,287
2006 Komedi Müzik    

Kör Aşk
2006 Komedi Müzik 6.1 9,871
2006 Macera Müzik 5.6 6,841

Karanlık Su
2005 Dram Müzik 5.6 49,151

Şut ve Gool
2005 Komedi Müzik 5.6 31,174

Bir Sosyopatın İtirafları
2005 Komedi Müzik    

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Müzik 7.7 64,450
2004 Komedi Müzik 6.2 1,191
2004 Belgesel Müzik    
2004 Aile Müzik 5.8 12

Kimlik
2003 Gizem Müzik 7.3 186,867
2003 Komedi Müzik    
2003 Biyografi Müzik    

Sekreter
2002 Komedi Müzik 7.1 70,766
2002 Aksiyon Müzik    
2001 Dram Müzik    
2000 Dram Müzik    

Kumsal
2000 Macera Müzik 6.6 186,134

Günaha Davet
2000 Dram Müzik 5.4 947

Kutsal Duman
1999 Dram Müzik 5.9 12,265
1999 Suç Müzik 5.3 1,858

Korkunç Politika
1999 Suç Müzik 7.2 72,020
1999 Dram Müzik    

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Müzik 5.7 5,352
1996 Dram Müzik    
1996 Komedi Müzik 4.9 3,547

Çavuş Bilko
1996 Komedi Müzik 5.7 18,315

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 455,721

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 Dram Müzik 6.4 4,443

Küçük Zampara
1994 Komedi Müzik 5.5 9,721
1994 Komedi Müzik 6.2 10,579
1994 Belgesel Müzik 8.2 1,215

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Müzik 6.6 10,858
1993 Bilim-Kurgu Müzik    

Sahne Işıkları
1992 Komedi Müzik 7.5 8,340
1991 Aksiyon Müzik 6.1 2,060
1987 Aksiyon Müzik    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Müzik
Müzik
5.2 4,631
Film Altyazıları
Gold (7,219) Rings (3,811) Logan (3,054) Get Out (2,406) La La Land (2,077) Split (1,862) The Age of Shadows (1,851) Zashchitniki (1,691) The Great Wall (1,515) Office Christmas Party (1,422)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,846) The Blacklist (4,248) The Expanse (3,287) Better Call Saul (2,123) The Last Kingdom (2,095) Game of Thrones (1,662) Doctor Who (1,653) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,628) Supernatural (1,608) Vikings (1,603)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017