Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Howard Pearl

Howard Pearl


Müzisyen, Müzisyen

Howard Pearl, müzisyen, müzisyen. Roseanne (1988), Laverne & Shirley (1976), Bosom Buddies (1980), Happy Days (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Müzik
Müzik
7.0 28,601
1982 Komedi Müzik 3.9 327
1980 Komedi Müzik 6.7 2,275
1976 Komedi Müzik 6.9 4,260
1974 Komedi Müzik 7.5 11,804
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017