Giriş Kayıt
Howard Pearl

Howard Pearl


Müzisyen, Müzisyen

Howard Pearl, müzisyen, müzisyen. Roseanne (1988), Laverne & Shirley (1976), Bosom Buddies (1980), Happy Days (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Müzik
Müzik
7.0 28,715
1982 Komedi Müzik 3.9 327
1980 Komedi Müzik 6.7 2,290
1976 Komedi Müzik 6.9 4,305
1974 Komedi Müzik 7.5 11,903
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017