Giriş Kayıt
Howard Pearl

Howard Pearl


Müzisyen, Müzisyen

Howard Pearl, müzisyen, müzisyen. Roseanne (1988), Laverne & Shirley (1976), Bosom Buddies (1980), Happy Days (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Müzik
Müzik
7.0 29,180
1982 Komedi Müzik 3.9 370
1980 Komedi Müzik 6.7 2,336
1976 Komedi Müzik 6.9 4,412
1974 Komedi Müzik 7.5 12,282
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017