Giriş Kayıt
Howard Pearl

Howard Pearl


Müzisyen, Müzisyen

Howard Pearl, müzisyen, müzisyen. Roseanne (1988), Laverne & Shirley (1976), Bosom Buddies (1980), Happy Days (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Müzik
Müzik
7.0 32,293
1987 Aksiyon Müzik 6.7 71
1982 Komedi Müzik 3.9 370
1980 Komedi Müzik 6.8 2,537
1976 Komedi Müzik 6.9 4,859
1974 Komedi Müzik 7.5 13,240
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018