Giriş Kayıt
Tessa Peake-Jones

Tessa Peake-Jones (59)


Oyuncu

Tessa Peake-Jones, 09 Mayıs 1957 Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Only Fools and Horses.... (1981) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1957
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Tessa Peake Jones
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.0 2,874
2014 57 Komedi Oyuncu 5.8 173
2014 Dram Oyuncu 8.0 4,818
2013 56 Dram Oyuncu    
2012 55 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.6 1,043
2010 53 Komedi Oyuncu 5.3 308
2010 53 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu    
2008 51 Dram Oyuncu    
2001 44 Macera Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,969
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,134
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,149
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,696
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,790
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
1983 26 Komedi Oyuncu    
1981 Komedi Oyuncu 8.9 33,433
1980 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (9,897) Resident Evil: The Final Chapter (8,767) Hidden Figures (4,642) Rogue One (4,221) Patriots Day (4,209) Assassin's Creed (3,724) Split (3,473) Allied (3,452) Paterson (3,265) Why Him? (1,913)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017