Giriş Kayıt
Tessa Peake-Jones

Tessa Peake-Jones (60)


Oyuncu

Tessa Peake-Jones, 09 Mayıs 1957 Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Only Fools and Horses.... (1981) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1957
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Tessa Peake Jones
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.0 3,250
2014 Suç Oyuncu 8.0 5,291
2014 57 Komedi Oyuncu 5.8 173
2013 56 Dram Oyuncu    
2012 55 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.6 1,043
2010 53 Komedi Oyuncu 5.3 308
2010 53 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu    
2008 51 Dram Oyuncu    
2001 44 Macera Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,023
2000 Dram Oyuncu 5.2 775
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,178
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,541
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,702
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,840
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,120
1983 26 Komedi Oyuncu    
1981 Komedi Oyuncu 8.9 34,185
1980 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017