Giriş Kayıt
Phillipa Peak

Phillipa Peak


Oyuncu

Phillipa Peak, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Philippa Peak | Phillipa Peake
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 8.2 2,006
2011 Aile Oyuncu    

İhtirasın Bedeli
2000 Dram Oyuncu 6.5 5,310
2000 Dram Oyuncu 5.2 808
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,951
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,441
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,224
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018