Giriş Kayıt
Sean Peacock

Sean Peacock


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Sean Peacock, kameraman, görüntü yönetmeni, editör. (2003) The O.C. 2 (2003), (2001) All Over the Guy (2001), (1999) Twin Falls Idaho (1999), (2002) Demon Island (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Kameraman 1.9 33,921
2007 Korku Kameraman 2.9 902

Rüya Kızlar
2006 Dram Kameraman 6.5 58,495
2006 Dram Kameraman    

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 366,961

Ne Zaman Yeriz?
2005 Komedi Kameraman 6.2 1,278

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Kameraman 5.4 20,229
2004 Komedi Kameraman 6.2 2,674

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Kameraman 5.3 12,570

Eve Dönüş
2004 Komedi Kameraman 7.6 191,485

Büyük Rekabet
2004 Komedi Kameraman    

Perili Köşk
2003 Komedi Kameraman 4.9 33,537
2003 Aksiyon Kameraman 6.7 85,343

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 68,272
2002 Komedi Kameraman 3.3 18,416
2002 Korku Kameraman 2.5 3,362
2002 Dram Kameraman 5.1 89
2002 Dram Kameraman 6.1 864
2002 Komedi Kameraman    
2001 Aksiyon Kameraman 3.3 1,293
2001 Gizem Kameraman 5.2 204
2001 Dram Kameraman 5.6 445

Koruyucu
2001 Aksiyon Kameraman 3.9 424
2001 Dram Kameraman 8.8 96,152
2001 Komedi Kameraman 6.6 3,917

Şahin İndi
2001 Aksiyon Kameraman 3.1 496
2001 Suç Kameraman 5.4 643
2001 Komedi Kameraman 5.3 1,609
2001 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 484
2000 Dram Kameraman 3.9 277

Piton
2000 Komedi Kameraman    

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Kameraman 7.0 64,142
1999 Dram Kameraman 7.3 3,491
1996 Aksiyon Kameraman 4.2 111
1995 Aksiyon Kameraman 5.7 43
1993 Suç Kameraman 7.5 9,300

Masum Şeytan
1991 Korku Editorial Department    
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017