Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sean Peacock

Sean Peacock


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Sean Peacock, kameraman, görüntü yönetmeni, editör. (2003) The O.C. 2 (2003), (2001) All Over the Guy (2001), (1999) Twin Falls Idaho (1999), (2002) Demon Island (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Kameraman 1.9 33,747
2007 Korku Kameraman 2.9 902

Rüya Kızlar
2006 Dram Kameraman 6.5 57,577
2006 Dram Kameraman    

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 361,024

Ne Zaman Yeriz?
2005 Komedi Kameraman 6.2 1,278

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Kameraman 5.4 20,151
2004 Komedi Kameraman 6.2 2,655

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Kameraman 5.3 12,398

Eve Dönüş
2004 Komedi Kameraman 7.6 190,206

Büyük Rekabet
2004 Komedi Kameraman    

Perili Köşk
2003 Komedi Kameraman 4.9 33,045
2003 Aksiyon Kameraman 6.7 84,572

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 67,515
2002 Komedi Kameraman 3.3 18,416
2002 Korku Kameraman 2.5 3,362
2002 Dram Kameraman 5.1 89
2002 Dram Kameraman 6.1 864
2002 Komedi Kameraman    
2001 Aksiyon Kameraman 3.3 1,293
2001 Gizem Kameraman 5.2 204
2001 Dram Kameraman 5.6 445

Koruyucu
2001 Aksiyon Kameraman 3.9 424
2001 Dram Kameraman 8.8 94,642
2001 Komedi Kameraman 6.6 3,917

Şahin İndi
2001 Aksiyon Kameraman 3.1 496
2001 Suç Kameraman 5.4 643
2001 Komedi Kameraman 5.3 1,609
2001 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 484
2000 Dram Kameraman 3.9 277

Piton
2000 Komedi Kameraman    

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Kameraman 7.0 63,566
1999 Dram Kameraman 7.3 3,491
1996 Aksiyon Kameraman 4.2 111
1995 Aksiyon Kameraman 5.7 43
1993 Suç Kameraman 7.5 9,195

Masum Şeytan
1991 Korku Editorial Department    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017