Giriş Kayıt
Sean Peacock

Sean Peacock


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Sean Peacock, kameraman, görüntü yönetmeni, editör. Blue Collar TV (2004), (2003) The O.C. 2 (2003), (2004) Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet (2004), (2001) All Over the Guy (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Kameraman 1.9 34,509
2007 Korku Kameraman 2.9 902

Rüya Kızlar
2006 Dram Kameraman 6.5 61,738
2006 Dram Kameraman    

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 392,044

Ne Zaman Yeriz?
2005 Komedi Kameraman 6.2 1,278

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Kameraman 5.4 21,065
2004 Komedi Kameraman 6.2 2,715
2004 Komedi Kameraman 4.9 726

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Kameraman 5.3 13,178

Eve Dönüş
2004 Komedi Kameraman 7.5 196,895

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Kameraman 4.5 8,205

Perili Köşk
2003 Komedi Kameraman 4.9 35,800
2003 Aksiyon Kameraman 6.7 89,216

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 71,813
2002 Komedi Kameraman 3.3 19,316
2002 Korku Kameraman 2.5 3,362
2002 Dram Kameraman 5.1 89
2002 Dram Kameraman 6.1 864
2001 Aksiyon Kameraman 3.3 1,293
2001 Gizem Kameraman 5.2 204
2001 Dram Kameraman 5.6 445

Koruyucu
2001 Aksiyon Kameraman 3.9 424
2001 Komedi Kameraman 8.7 103,793
2001 Komedi Kameraman 6.6 3,917

Şahin İndi
2001 Aksiyon Kameraman 3.1 496
2001 Suç Kameraman 5.4 643
2001 Komedi Kameraman 5.3 1,609
2001 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 484
2000 Dram Kameraman 3.9 277

Piton
2000 Komedi Kameraman    

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Kameraman 7.0 66,960
1999 Dram Kameraman 7.3 3,491
1999 Komedi Kameraman 6.3 965
1996 Aksiyon Kameraman 4.2 111
1995 Aksiyon Kameraman 5.7 43
1993 Suç Kameraman 7.5 9,880

Masum Şeytan
1991 Korku Editorial Department    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018