Giriş Kayıt
Ron Payne

Ron Payne


Oyuncu, Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Canada, Kanada doğumlu oyuncu, müzisyen, yapım yöneticisi. That Beautiful Somewhere (2006), (2001) Tesadüf (2001), (2001) Melek Gözler (2001), (1991) Dutch (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Canada
Doğum Yeri: Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 5.8 91
2011 Aksiyon Oyuncu    

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 41,189
2006 Dram Oyuncu 5.5 527

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Oyuncu 6.2 80,903

Tesadüf
2001 Komedi Oyuncu 6.9 89,272

Melek Gözler
2001 Dram Oyuncu 5.6 19,833
1998 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 6.3 2,563
1996 Dram Oyuncu    
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 10,589
1991 Komedi Oyuncu 6.4 9,697

Evde Tek Başına
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 337,213

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Müzik 7.6 113,549

Buck Amca
1989 Komedi Oyuncu
Müzik
7.0 66,218

Balık Tutma
1988 Komedi Müzik 6.6 30,206

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Müzik 5.8 9,405

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Müzik 7.6 95,986

Harika Şeyler
1987 Dram Müzik 7.1 21,067

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Çeşitli 6.6 63,191
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017