Giriş Kayıt
Ron Payne

Ron Payne


Oyuncu, Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Canada, Kanada doğumlu oyuncu, müzisyen, yapım yöneticisi. That Beautiful Somewhere (2006), (2001) Tesadüf (2001), (2001) Melek Gözler (2001), (1991) Dutch (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Canada
Doğum Yeri: Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 5.8 91
2011 Aksiyon Oyuncu    

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 42,510
2006 Dram Oyuncu 5.5 527

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Oyuncu 6.2 84,308

Tesadüf
2001 Komedi Oyuncu 6.9 94,437

Melek Gözler
2001 Dram Oyuncu 5.6 19,833
2000 Dram Oyuncu 7.2 600
1998 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 6.3 2,563
1996 Dram Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 8.1 327
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 10,589
1991 Komedi Oyuncu 6.4 10,362

Evde Tek Başına
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 372,663

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Müzik 7.6 123,339

Buck Amca
1989 Komedi Oyuncu
Müzik
7.0 71,248

Balık Tutma
1988 Komedi Müzik 6.6 32,730

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Müzik 5.8 9,976

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Müzik 7.6 103,415

Harika Şeyler
1987 Dram Müzik 7.1 22,993

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Çeşitli 6.6 67,827
Dizi Altyazıları
Westworld (5,636) La casa de papel (3,720) The 100 (2,847) The Expanse (2,727) The Flash (2,538) Supernatural (1,936) Legion (1,857) The Big Bang Theory (1,633) Krypton (1,549) Vikings (1,483)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018